De dagen worden donkerder, het weer uitdagend en guurder, maar onder de oppervlakte beginnen de feestelijke bubbels al voorzichtig te bruisen: de FeestDagenVoorPret is begonnen!
In Périne Skin Concept Store worden voorbereidingen getroffen om al die schitterende feestpakketten van onze merken uitbundig te kunnen presenteren.

ONE-STOP BREAKFAST SHOPPING

Kom op zaterdag 23 november gezellig bij ons ‘ontbijten’.  Speciaal voor deze breakfast shopping zijn wij al vanaf 08.30 uur geopend en kun je onder het genot van een heerlijke, gezonde variatie van ontbijthapjes en –sapjes je laten verrassen. In Périne Skin Store waan je je in een oase van skin essentials en worden je zintuigen geprikkeld. Ruik, proef, voel, geniet en doe inspiratie op voor the best gift ideas voor de feestmaand. Wij bieden je een keur van aantrekkelijke beauty & lifestyle cadeau- en actiesets, leuke tips voor een ‘goed uitziende’ decembermaand en 10% korting* op al je overige aankopen.

Schuif gerust aan op een moment tussen 08.30 en 11.30 uur welke je het beste past.
We kijken uit naar je komst!

PS; op deze dag geven wij ook het startschot van ons inzamelingsactie; Beauty Gift for the other! Tussen 23 november t/m 14 december zamelen wij alle ongebruikte en nog dichte verpakkingen van verzorgingsproducten in en zorgen ervoor dat dit terecht komt bij de mensen die ze wél gaan gebruiken.

* Niet in combinatie met andere kortingen en/of acties.