‘Hartelijk gefeliciteerd’, daar begon de officiële brief mee die wij mochten ontvangen namens de organisatie van Beauty Award. Instituut Périne Total Skin Improvement & Advice is genomineerd voor de Beauty Salon van het jaar 2013.

De Beauty Award is een vakprijs en de hoogst haalbare onderscheiding binnen de branche. De prijs is bedoeld om de professionaliteit van het vak in zijn geheel te bevorderen.
Om kans te maken op deze prijs dien je aan een hoop eisen te voldoen. Vele uren hebben wij met het hele team besteed aan de inhoud en de presentatie van onze inzending. Een deskundige vakjury boog zich de afgelopen maanden over de vele uitstekende inzendingen die binnenkwamen bij de Beauty Award commissie. ‘De jury heeft uw inzending van hoge kwaliteit bevonden en genomineerd voor de Beauty Salon van het jaar 2013’, zo stond in de brief vermeld.

Alle deelnemende schoonheidsspecialisten c.q. salons zijn tijdens de eerste nominatieronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals innovatie, vakinhoudelijke kennis, business, PR & marketing en opleidingen/ trainingen, waarna een eerste selectie volgde. Vervolgens zijn deze geselecteerde salons tijdens de tweede ronde door een ‘Mystery Guest’ bezocht. Deze Mystery Guest beoordeelde tijdens haar anonieme bezoek onder meer de kwaliteit qua behandelingen, serviceniveau, hygiëne en klantvriendelijkheid. Werkelijk álles moet kloppen! Na deze twee juryronden heeft de vakjury op maandag 17 december de uiteindelijk 3 genomineerde bedrijven binnen deze categorie bekend gemaakt.

Op 14 januari is de volgende ronde. Dan zal de jury een persoonlijk interview met Périne hebben. Uiteraard zijn we heel trots dat de vakjury ons heeft genomineerd en kijken we uit naar maandag 4 maart: de dag waarop de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt.

Publieksprijs
Naast de officiële Award, is er ook een publieksprijs. Stemmen kan vanaf heden tot en met 8 februari 2013 middels een online verkiezing. U kunt uw stem uitbrengen door rechtstreeks te gaan naar Instituut Périne of  via www.beauty-award.nl , klik op: Stem voor de publieksprijs en vervolgens op Instituut Périne (3e blok in het midden).  Uiteraard hopen wij op uw steun en willen u alvast bedanken voor uw stem!

Nominatie Arrangement
Tot 4 maart staat ons instituut in het teken van “Warm feeling”.  Daarom vieren wij graag met u en een goed doel onze nominatie! Van elke behandeling die in deze periode plaatsvindt en van ons speciale Nominatie Arrangement, maken wij een vast bedrag over aan de “Pascaud Foundation”. De Pascaud Foundation is een ideële stichting die mensen helpt waarvan het uiterlijk geschaad of verminkt is. De focus ligt bij minder draagkrachtigen en arme bevolkingsgroepen. 

Reserveer voor 4 maart via (0297)273121 of info@perine.nl en geef uzelf en de Pascaud Foundation een “Warm Feeling”.