WEG MET DE RIMPELS EN/OF HUIDVERSLAPPING!

U stoort zich aan rimpels, slappe huid op gezicht, hals of lichaam, acne, littekens, zonnevlekken, couperose, striae of cellulite?

PASCAUDWAVE EINDELIJK OP MEDISCH NIVEAU WERKEN!

Pascaud maakt het mogelijk met de PascaudWave!
De PascaudWave is een apparaat met Bi- en Mono polaire radiofrequentie technologie, om in het cosmetisch-medische bereik te werken.

Welke techniek wordt er gebruikt?
Nieuwe behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequency of RF. In vergelijking met medische lichtstralen (zoals ablatieve lasers of IPL) die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequentiestralen een dieper bereik. De ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping.

Hoe werkt het?
Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Dit proces is klinisch bewezen en wordt in gang gezet doordat er Heat Shock proteins vrijkomen (HSP 60 en 70) die uiteindelijk na diverse omzettingen de FGF1 (Fibroblast Growth Factor) en type 1 collageen vormen.

Wat zijn de resultaten?

  • Strakkere huid (gezicht, hals, lichaam)
  • Stevigere contouren
  • Fijnere huidstructuur
  • Minder rimpels
  • Effectief tegen acné

Hoe lang duurt de behandeling en wat zijn de kosten?

Het prettige van deze behandel techniek is, dat er zowel een volledig gelaat behandeld kan worden als een deel van het gelaat, bijv de oogcontouren.
Een volledige behandeling duurt ongeveer 40 min., een deel behandeling ongeveer 20 min.

De behandeladvies prijs van de PascaudWave behandeling is € 125,- (40 min.)

Na een case study bij verschillende modellen, laat zien wat de mogelijkheden zijn!

Wilt u meer informatie over de PascaudWave (RF apparaat) of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat u terugbellen middels het contactformulier.