Zachtjes kietelt de lente je leven weer binnen: het blijft langer licht, de vogeltjes fluiten en de knoppen van de natuur springen op knappen na open. De levensenergie van de natuur begint onder je huid te borrelen: Je wilt naar buiten. Je wilt frisse lucht. Je wilt leven. Kom maar op met die lente!

De behoefte aan fitheid en vitaliteit is in dit jaargetijde ongekend groot. Wij gaan jou daarbij helpen. Want een Happy Body is een Happy Skin!

Grote schoonmaak
Zo beginnen wij deze periode met een grote inwendige schoonmaak met een easy-to-use Detox-kuur van 10 dagen. Wist je dat door verontreiniging in je spijsverteringsstelsel waardevolle voedingsstoffen soms niet of nauwelijks worden opgenomen?

EASY-TO-USE DETOX-KUUR
Een schoon spijsverteringskanaal neemt de voedingsstoffen uit je voeding weer veel beter op. De 10-daagse detox-kuur van Pascaud (€ 40,70) zorgt voor het veel effectiever zijn van waar jij je huid en je lijf mee voedt.

Na zo’n kuur voel je je fitter, vitaler en energieker. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om voldoende te drinken en te bewegen. Zie daarvoor onderstaande tips én de WHAT & ABOUT van de Skin Concept Store.

Tips voor een goede doorstroming van vocht en energie:
Voldoende water drinken: minimaal 1,5 liter, liefst meer. Groene, witte of kruidenthee is ook prima. Alcohol, zwarte thee en koffie onttrekken juist weer vocht, dus drink daar extra water bij als je ze niet kunt laten staan.
Voldoende bewegen: liever elk uur een rondje door je huis, inclusief trap(pen), dan 1 keer in de week heel fanatiek sporten.

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer