We zijn blij dat we vanaf 11 mei weer mogen behandelen in onze salon. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte hoe we alle maatregelen binnen ons bedrijf toepassen. Klik hier voor meer info

Van 11 t/m 16 februari staat onze Skin Store de gehele week in het teken van❤. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Valentijnsdag, 14 februari: de dag van de liefde. En omdat wij al onze klanten een warm ❤ toedragen wordt u van ❤e uitgenodigd om juist in deze week in onze Skin Store te komen shoppen.

Niet alleen wordt u dan, zoals altijd,  ❤verwarmend begroet en fêteren wij u op een ❤stikke lekker hapje en drankje. Nee, wij stelen uw ❤ deze week met maar liefst twee cadeaus, speciaal voor u:

❤cadeau 1: een Youngblood mineraal make-up product!
Wie in deze week in onze Skin Store komt shoppen krijgt een Youngblood make-up product cadeau! *

❤cadeau 2: Valentijns persoonlijke make-up touch- up van 15 minuten t.w.v. € 24,95 helemaal gratis!
Op donderdag 14 februari staat onze visagiste tussen 13.00 en 16.00 geheel tot uw beschikking voor een  ❤stochtelijke make-up touch-up, zodat u prachtig bent opgemaakt voor de avond met uw ❤endief. **

❤ onder de riem steken: wilt u uw  ❤enlief eens verrassen met een persoonlijke Giftcard van Instituut Périne? Dan steunen wij dat idee van ❤e! Voor elke giftcard die in de maand februari wordt verkocht doneren wij 1 euro aan de Nederlandse ❤ stichting. Kom ze dus deze maand alvast halen voor al die bijzondere dagen in de rest van het jaar.

* bij aankoop van twee producten en besteding van minimaal € 100,-
** s.v.p. vooraf reserveren Vol=Vol