Van 11 t/m 16 februari staat onze Skin Store de gehele week in het teken van❤. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Valentijnsdag, 14 februari: de dag van de liefde. En omdat wij al onze klanten een warm ❤ toedragen wordt u van ❤e uitgenodigd om juist in deze week in onze Skin Store te komen shoppen.

Niet alleen wordt u dan, zoals altijd,  ❤verwarmend begroet en fêteren wij u op een ❤stikke lekker hapje en drankje. Nee, wij stelen uw ❤ deze week met maar liefst twee cadeaus, speciaal voor u:

❤cadeau 1: een Youngblood mineraal make-up product!
Wie in deze week in onze Skin Store komt shoppen krijgt een Youngblood make-up product cadeau! *

❤cadeau 2: Valentijns persoonlijke make-up touch- up van 15 minuten t.w.v. € 24,95 helemaal gratis!
Op donderdag 14 februari staat onze visagiste tussen 13.00 en 16.00 geheel tot uw beschikking voor een  ❤stochtelijke make-up touch-up, zodat u prachtig bent opgemaakt voor de avond met uw ❤endief. **

❤ onder de riem steken: wilt u uw  ❤enlief eens verrassen met een persoonlijke Giftcard van Instituut Périne? Dan steunen wij dat idee van ❤e! Voor elke giftcard die in de maand februari wordt verkocht doneren wij 1 euro aan de Nederlandse ❤ stichting. Kom ze dus deze maand alvast halen voor al die bijzondere dagen in de rest van het jaar.

* bij aankoop van twee producten en besteding van minimaal € 100,-
** s.v.p. vooraf reserveren Vol=Vol