Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing genomen om per direct de salon tijdelijk te sluiten.

Het is helaas nog niet duidelijk of beautysalons onder de genoemde categorieën van de RIVM vallen. Wel is duidelijk dat binnen de huidige regelgeving het niet meer mogelijk is onze behandelingen op de kwalitatief hoogwaardige en verantwoordelijke manier uit te voeren die je van ons gewend bent. Bij ons staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. We moeten daarom meedelen dat wij met ingang van vandaag, maandag 16 maart, onze behandelingen zullen stoppen. Dit zal in ieder geval zijn tot de nu afgekondigde 6 april. Na deze datum zullen we weer met al onze passie en zorg voor je klaar staan, en we hopen of eigenlijk rekenen we erop je na die periode weer bij ons terug te zien. Wij houden je natuurlijk op de hoogte zodra er meer bekend is.

Vragen over je huid of (verzorgings)producten nodig; neem contact op!
Heb je producten nodig of vragen over je huid? Uiteraard zijn we daarvoor graag voor je bereikbaar, echter op een iets andere manier dan dat je van ons gewend bent. Het beste zijn we te bereiken via onze website, mail info@perineclone.nbsals.nl of via een SMS of whatsapp naar ons nieuwe 06 nummer; 06-82704328. De producten versturen wij kosteloos naar je toe vanaf € 50,00 en zullen ervoor zorgen dat deze persoonlijk of per post bij je afgeleverd worden.

Wij wensen jou ook veel sterkte en liefde en warmte voor elkaar in deze bijzondere tijd en verwelkomen je hierna bijzonder graag weer terug.

Liefs,
De huidspecialistes van Instituut Périne;
Périne, Anneke, Sandra, Nathalie en Alinda