Bij Périne Skin Store in Mijdrecht was het afgelopen zaterdag een drukte van belang. Om half 9 werd daar namelijk de aftrap gegeven van de inzamelingactie Beauty Gift for the Other. Veel vaste klanten van de Concept Store en veel nieuwe mensen wisten op deze koude, winderige ochtend de weg naar het ontbijt op de Genieweg nummer 8 te vinden. In een gezellige feestsfeer werd daar namelijk de inzamelingsactie gestart met een voedzaam en gezond ontbijtbuffet voor de bezoekers, met oa. verse smoothies, (soya)yoghurt met zaadjes, fruit en noten en sandwiches en wraps met eiwit- en vitaminenrijk beleg. Goede, uitgebalanceerde voeding draagt bij aan een mooie huid. En dat is wat je bij Périne Skin Store kunt vinden: alles wat helpt om de huid te verbeteren. Op deze ochtend was de Skin Store helemaal gevuld met leuke cadeausets en artikelen om de feestelijke dagen van de komende maand extra luister bij te zetten.

 

Inzamelactie; Beauty gifts for the other

Dat het niet voor iedereen is weggelegd om zelfs maar het minimale aan verzorgingsproducten aan te schaffen: shampoo, douchegel, tandpasta etc. is helaas keiharde werkelijkheid, ook in deze omgeving. En tegelijkertijd heeft een andere groep veel ongeopende producten thuis staan die nooit gebruikt gaan worden. Dat bracht Périne Heerooms, eigenaresse van Périne Skin Store, op het idee om de ongebruikte producten te verzamelen en ervoor te zorgen dat die bij de mensen terecht zouden komen die ze juist graag willen gebruiken. Zij kwam in contact met Sinterklaasaktie Uithoorn, een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan (groepen of individuele) mensen, in het bijzonder ook aan kinderen, die het door allerlei oorzaken niet zo getroffen hebben in deze wereld. Zaken als fatsoenlijke kleding en schoeisel, speelgoed, sport, een dagje uit of zelfs het niet kunnen beschikken over de meest elementaire levensbehoeften, is voor een aantal mensen in onze samenleving helaas niet weggelegd. En daar probeert de Sinterklaasaktie Uithoorn wat aan te doen. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in ras, religie of afkomst. De Sinterklaasaktie Uithoorn draagt bovendien ook bij aan bijzondere wensen van organisaties en instellingen. Van de verzorgingsproducten die door Périne Skin Store worden ingezameld maakt Sinterklaasaktie Uithoorn cadeaupakketten om deze gezinnen eens lekker te verwennen.

De aftrap van de inzamelingsactie werd gecombineerd met het ochtendevent One-Stop-Breakfast shopping. Elk jaar rond half november presenteert Périne alle feestelijke pakketten van de huidverbeteringsmerken. Deze pakketten zijn altijd erg populair omdat ze heel aantrekkelijk geprijsd zijn en er supermooi uitzien. Echt een cadeautje! Dit jaar is alles extra feestelijk gepresenteerd in de Skin Store samen met de zorgvuldig geselecteerde gifts op beauty & lifestyle gebied, zoals prachtige schaaltjes, duurzame drinkbekers en milieuvriendelijke wattenstaafjes.

Tijd dus om de badkamer en toilettafel weer eens op te ruimen! U kunt al uw ongebruikte (en ongeopende) verzorgingsproducten tot en met 14 december brengen bij Périne Skin Store aan de Genieweg nummer 8 in Mijdrecht. Daarna worden er door Sinterklaasaktie Uithoorn feestelijke pakketten van gemaakt zodat ze hier de gezinnen nog voor de kerst blij mee kunnen maken.

De Skin Concept Store is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 13.00 uur