Onze Skin Concept Store blijft vooralsnog open! 
In navolging op de maatregelen vanuit de overheid en een dringend advies van onze brancheorganisatie ANBOS  hebben we 16 maart maatregelen getroffen en ons Instituut voor behandelingen gesloten. Echter onze Skin Concept Store blijft vooralsnog open!

Grijp niet mis!
We weten niet hoe het verder gaat lopen, maar vooralsnog is Périne iedere dag volgens de gebruikelijke openingstijden van de Skin Concept Store (dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur) aanwezig, om al jouw vragen persoonlijk of telefonisch te beantwoorden. Mocht je producten en/of cadeaubonnen willen aanschaffen, ook dan kun je op bovenstaande tijden bij ons terecht. Natuurlijk kunnen wij de producten ook bij je thuis afleveren. Heb je na 13.00 uur vragen over je huid en/of producten, dan zijn we het beste te bereiken via onze website, mail info@perineclone.nbsals.nl of via een SMS of whatsapp naar ons nieuwe 06 nummer; 06-82704328.
In navolging op de maatregelen vanuit de overheid benaderen wij alle klanten die bij ons tot 6 april een afspraak voor behandeling hebben staan om deze te verplaatsen.

Mogen wij je om een GUNST vragen? 
Wij werken al jaren keihard om ‘Périne’ te brengen waar het nu staat! Het is onze passie om jouw huid optimaal te verzorgen, elke keer weer. Het besluit om onze behandelingen stop te zetten is economisch gezien een heftige beslissing voor alle bedrijven en ook voor ‘Périne’. Daarom vragen wij jou om een gunst.
Mocht je producten nodig hebben voor thuis en ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, denk dan eerst aan ons in plaats van online bestellen bij een andere webshop. Wij bezorgen namelijk ook graag bij jou thuis! Plan alvast een nieuwe afspraak in voor over een tijdje én vergeet niet dat wij mooie cadeaubonnen verkopen. Met jullie hulp kunnen wij deze pittige periode overbruggen zonder in de financiële problemen te komen.

Nuttige tips en updates, blijf ons volgen!
Gezondheid gaat boven alles en zoals je van ons gewend bent, zitten wij als ‘Périne’ team ondertussen niet stil en gaan we ons de komende weken voorbereiden op mooie plannen voor ná deze fase. We gaan deze tijd gebruiken voor nog verdere verdieping van onze kennis en vaardigheden. Wij houden ondanks deze onzekere en verdrietige periode dus vast aan ons motto: Altijd positief vooruit kijken! Volg ons dus ook online op social media @instituutperine en @perineskinstore en houd je mail goed in de gaten, want we beseffen maar al te goed dat je wilt blijven werken aan jouw mooie huid! Na dagenlang thuis, ben je wellicht in voor wat leuke en interessante informatie van ‘Périne’ over de huid. We houden je daarom tijdelijk zo’n 3 keer per week op de hoogte van allerlei handige huidtips enz.

Wij wensen jou en jouw familie veel sterkte, een goede gezondheid in deze turbulente en onzekere tijd en verwelkomen jou daarna bijzonder graag weer bij ‘Périne’!

Warme groet;
De huidspecialistes van instituut Périne;
Périne, Anneke, Sandra, Nathalie en Alinda