Nooit meer misgrijpen in je garderobe en altijd de juiste make-up match, hoe doe je dat? Tijdens de inspiratie avond Mix & Match Fashion and Make-up, op donderdag 24 meilaten wij graag zien hoe je dat voor elkaar krijgt. Deze avond wordt georganiseerd in het kader van ons huidige thema: ‘opbouw van binnenuit’ en wordt je aangeboden in samenwerking met Prego mode Mijdrecht. Entree is gratis, wel graag aanmelden voor 20 mei. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@perineclone.nbsals.nl met je volledige naam en telefoonnummer. Wanneer je een bevestiging ontvangt is jouw plekje gereserveerd. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

DONDERDAG 24 MEI 2018

19.30 – 21.00 UUR

FASHION

Met het thema ‘opbouw van binnenuit’ begint de presentatie door Yvonne van Prego Mode met uitleg over het belang van goede basics. Met goede basics kun je namelijk eindeloze variaties maken. Yvonne laat zien hoe je met slechts een paar kleine aanpassingen of toevoegingen steeds een hele nieuwe, moderne look tevoorschijn tovert.

MAKE-UP

Nathalie, make-specialiste van Instituut Périne presenteert en demonstreert de opbouw van een goede make-up: de foundation. Met een goede basismake-up match je namelijk eenvoudig je make-up bij je kleding. Nathalie laat bijvoorbeeld zien hoe je make-up overdag een match is met je zakelijke look en door een paar kleine aanpassingen bij je vrolijk gekleurde zomeravondjurkje. Opbouwen van binnenuit geeft een solide basis, een fundament voor je fashionlook en verzorgde uitstraling. Na deze avond weet je precies wat je nodig hebt en ben je een stuk minder tijd kwijt voor de kast en voor de spiegel! Jouw zelfverzekerdheid straalt!

De avond wordt in ons instituut; Genieweg 8 te Mijdrecht gehouden. Toegang is vanaf 19.15 uur.