WOENSDAG IS DE EERSTE WOENSDAG VAN DE MAAND DUS…

Périne Zoomt in met online Beauty Show

PÉRINE ZOOMT IN OP BEAUTY MET DE ONLINE BEAUTY SHOW🍀

Heerlijk die zon! Daar word je niet alleen vrolijk van, je krijgt ook zin om van alles aan te pakken. Schoonmaken, opruimen, opnieuw indelen. Vergeet je huid niet! Ontdoe jezelf van alle opgehoopte dode huidcellen en wordt weer fris en stralend.
Hoe je dat doet laten we je graag zien in de volgende Périne ZOOMT in op beauty met de Online Beautyshow. Volgende week woensdagavond 7 april kun je om 19.30 uur weer LIVE aanschuiven bij onze verfrissende beautyshow! Daarin laten we onder andere zien wat het nut is van peelen en scrubben, wat het verschil is tussen verschillende peelingen en wat een fruitzuur nu precies doet op je huid. We nemen je mee in de wereld van de professionele peelingen, zoals bijvoorbeeld die in de Synature behandeling. En natuurlijk vergeten we de binnenkant niet met informatie over detoxen en voedingsadviezen.
En of dat nog niet genoeg is vullen we dat aan met de leukste artikelen uit onze Skin Concept Store, waarmee je thuis je eigen luxueuze spa kunt creëren. Dat belooft weer een sprankelende beautyshow te worden, kijken dus! Enkele dagen voor de Beautyshow sturen we je via Whatsapp een linkje naar de preview van de show.
Deelnemen is GRATIS. Meld je wel even aan, dan zorgen we dat je tijdig het ZOOM linkje ontvangt.
Dat kan via:
Telefoon: 0297-273121
E-mail: info@perineclone.nbsals.nl
Whatsapp: 06- 82704328