Met trots presenteren wij ons (mini) magazine ‘Skin & lifestyle’, najaar/winter special met als thema: Puur & Eerlijk. Een informatief magazine, met tips en tops over de huid voor het najaar en de winter. Niets in de brievenbus ontvangen? U vindt hem ook in diverse winkels, sportclubs en natuurlijk is het magazine gratis af te halen ons huidadviescentrum.

Boordevol acties, leuke en interessante artikelen over de samenwerking met o.a. Mart Gills van License to live, Rob de Bruin van Fotofinesse, Mediskincare en onze leveranciers, om ervoor te zorgen dat uw huid nog meer gaat stralen. Lees hier ook meer over de spectaculaire Beauty & Picture perfect op 27 september en het tongstrelend Beauty & Good food op 16 oktober.

Op zaterdag 1 november bent u tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom op het Skin & lifestyle event: Puur & Eerlijk. Op deze dag worden de items uit dit magazine aan u getoond, vertellen de specialistes u graag wat zij voor uw huid kunnen betekenen en zijn er speciale activiteiten en acties. Kortom, een event dat u niet mag missen!

Wij wensen u veel plezier met het lezen en mijn collega’s en ik hopen u eerdaags op één van onze themadagen, event, huidadviescentrum en/of salon te mogen begroeten.