Met het oog op de Toekomst van jouw Huid staan de eerste drie maanden van 2016 bij Instituut Périne in het teken van technologie. Technologie maakt gebruik van wetenschappelijke kennis en kunde om iets te bereiken, exact hetgeen waar wij ons, als instituut, ook continue mee bezig houden. De wereld om ons heen verandert snel en dankzij nieuwe technologieën is het mogelijk diverse producten persoonlijk en op maat te maken. Verbaas je over de nieuwste mogelijkheden en investeer in de toekomst van jouw huid tijdens onze techno-maanden! Verbaas je over de nieuwste mogelijkheden en investeer in de toekomst van jouw huid tijdens onze techno-maanden! Waar de reguliere schoonheidsverzorging stopt, gaan wij bij “Périne” verder; Huidverbetering met oog voor de Toekomst van jouw Huid.


STRIAE? WEG ERMEE!

Geen enkele vrouw is blij met striae. Gelukkig is er de ResurFX laser, de meest innovatieve laser voor huidverbetering die op dit moment verkrijgbaar is. Deze laser zorgt voor een aanzienlijke verandering van het huidbeeld van striae. Door stimulatie van het collageen in de diepere huidlagen wordt de huidstructuur verbeterd, waardoor de huid wordt verstrakt en de originele huidskleur weer tevoorschijn komt. Dit samen geeft een heel mooi resultaat. In de meeste gevallen hoeft de laser maar één keer over de huid heen, waardoor het een aangename behandeling is. Als je nu begint, ben je op tijd bikiniklaar!

Meer informatie

HELP KRAAIENPOOTJES!

Erger jij je ook zo aan die kraaienpootjes? Er is nu een oogcrème op de markt die speciaal is ontwikkeld voor de delicate huid van het oogcontour, die rimpeltjes en kraaienpootjes aanzienlijk verminderd! Door eenvoudig ‘s ochtends en ‘s avonds de Murad Intensive Wrinkle Reducer for Eyes aan te brengen op de gereinigde huid, zie je al na 10 minuten 40% meer stevigheid, in 4 weken 33% afname van fijne lijntjes en in 12 weken 55% verbetering van de stevigheid. Psst… dit wonderproduct is er ook voor het hele gezicht!

Intensive Wrinkle Reducer for Eyes € 125,00
Intensive Wrinkle Reducer gezicht € 199,00

Direct bestellen

Techo Deal: Bij aankoop van de Wrinkle Reducer ontvang je een heerlijke Travel Size bodycreme en bodyclay cadeau.

WIST JE DAT…