Net als voorgaande jaren organiseert ANBOS ook dit najaar weer een grootschalige consumentencampagne. Het doel is om de naamsbekendheid te vergroten en zo de voordelen van een bezoek aan de professionele ANBOS-schoonheidsspecialist onder de aandacht te brengen bij de consument.

De afgelopen zeven weken konden consumenten meedoen aan de campagne en kans maken op een beautybehandeling voor twee personen bij een ANBOS aangesloten schoonheidssalon bij hen in de buurt. Ook de landelijke media is hier actief mee bezig geweest. Zo heeft het RTL4 programma LifestyleXperience+ opnames gemaakt bij Instituut Périne in Mijdrecht over twee verschillende items. Périne vertelt: op maandagmiddag 7 november is de filmploeg van LifestyleXperience+ bij ons komen filmen. Het eerste item waar opnames voor zijn gemaakt ging over het belang van het maken van een goede huidanalyse. Iedere behandeling start hier namelijk mee. Een huidanalyse geeft de conditie van de huid weer. Sommige dingen kan je niet met het blote oog zien en daarom worden bij huidverbeterende en/of anti-ageing behandeling ook vaak gebruik gemaakt van speciale metingen dmv apparatuur. Als je weet op welke punten je de huid kan verbeteren, dan pas kun je goed aan de slag met de juiste behandelmethode. Na deze opnames heb ik een behandeling kunnen laten zien. Ivm de tijd van het jaar, hebben we voor de microdermabrasie behandeling gekozen. Een intensieve behandeling die voor vrijwel alle huidtypes geschikt is en een positief effect heeft op fijne lijntjes en een grove huidstructuur. De uitzending is zaterdag 19 november rond 13.25 uur.

Ter afsluiting van de campagne staat de ANBOS op de laatste dag van het Margriet Winterfestival, 24 november, om de Nationale Dag van de Schoonheid te vieren. Het belooft een leuke dag te worden, vertelt Périne. De Anbos heeft gevraagd of ik in de ochtend mijn salon open wil stellen voor de pers. Er wordt namelijk een filmpje gemaakt, die deze dag naar de landelijke pers gaat. Na deze opnames ga ik naar Utrecht toe. Daar zal ik, namens de Anbos, aanwezig zijn op de Margriet Winterfair. Op deze dag trekt ANBOS tevens het land in om voorbijgangers een ontspannende of juist energiegevende behandeling te geven.

24 novemberNationale Dag van de Schoonheid
Op donderdag 24 november doen veel Anbos salons mee aan de landelijke salon promoactie. Op deze dag bieden de salon namelijk de mogelijkheid om samen met een vriend of vriendin voordelig een behandeling te ondergaan. Twee behandelingen voor de prijs van 1, dwz totaal voor slechts € 60,-.
Klik hier en lees onze actie voor deze speciale dag.