Op dit moment kunnen wij als huidspecialist jouw huid niet behandelen en die extra boost geven zoals je bent gewend. Maar… wij hebben daar wel iets op bedacht, zodat je jouw huid toch de extra aandacht kan geven die het verdient.

Périne ZOOM(T) in op Beauty met wekelijks online Beauty Show

Périne ZOOM(T) in op Beauty met wekelijks online Beauty Show

Tijdens deze 45 minuten gaan we jou laten zien hoe je jouw huid een extra boost kunt geven. Natuurlijk gecombineerd met bijpassende en fijne Beauty & Lifestyle Wannahaves die wij speciaal voor deze Beauty-Show hebben geselecteerd. Aan het einde hebben wij ook nog bijpassende acties.

Périne ZOOM(T) in op Beauty met wekelijks online Beauty Show

KORTOM;

Iedere woensdagavond vanaf 19.30 uur tot ongeveer 20.15 uur (tussentijds inloggen kan ook)

Kijk je live mee? Leuk!

Dan heb je niet alleen een gezellige 45 minuten, directe info en de kans om live vragen te stellen, maar kun je ook profiteren van extra acties die we speciaal voor deze avond hebben.

Geen tijd om te kijken?

Via de mail en op Social media wordt je automatisch op de hoogte gebracht en kun je wel profiteren van kortingen op de speciaal geselecteerde producten. Kom jij gezellig kijken naar; Périne ZOOM(T)in op Beauty met wekelijks online Beauty Show? Reageer dan door een mail te sturen via onderstaande link of een berichtje naar ons 06 nummer te sturen

Je ontvangt woensdagavond rond 19.15 jouw ZOOM link (met uitleg hoe in te loggen)

We verheugen ons erop je weer te zien!