Kan ik mijn behandeling zelf vervangen? Het is een veel voorkomende vraag die wij op dit moment krijgen. Omdat wij met andere werkstoffen in de producten werken en deze vaak combineren met een intensieve massage of apparatuur, kan het niet helemaal. Maar.. je kunt zeker wel iets doen.

Ogen, kaaklijn, hals, decolleté en body. Wat deze huidgebieden met elkaar te maken hebben? Waarschijnlijk meer dan dat je in eerste instantie denkt. Waarom? Omdat deze gedeeltes van je huid vaak even iets meer intensiteit kunnen gebruiken dan de rest van je huid.

Als klant van ons Instituut weten we dat je jouw huid goed verzorgt, ook of misschien wel juist in deze periode. Dat deed je immers ook al tussen de behandelingen. In de behandelingen werken we dan vaak op de aandachtspunten die er, ondanks je goede verzorging, toch zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van kraaienpootjes bij je ogen zijn, het grover worden van de huid van je hals en decolleté, het verslappen van je kaaklijn en lichaamshuid.

Uit de reacties op onze eerste serie  Special Home Treatment pakketten, het verrassende en complete pakket voor je gezicht, maakten we op dat deze wekelijkse verrassingen erg door jullie werden gewaardeerd. Drie weken lang, elke week verrast worden met een set producten van jouw favoriete merk, inclusief echte lifestyle Wannahaves om het verblijf thuis nog aangenamer te maken. Daarom hebben we een nieuwe serie van drie weken samengesteld voor de huidgebieden waar we op dit moment de meeste vragen over krijgen

Périne@Home pakket

Is een ware aanwinst voor je huid, volledig gericht op verstevigen van de huid m.n. van ogen, kaaklijn/hals en het decolleté.
In het pakket (Murad €267,50, Pascaud €277,50 en HydroPeptide €377,50), zitten minimaal 7 producten waarmee je elke week specifiek een van de hierboven genoemde aandachtspunten kunt aanpakken. De producten zijn origineel formaat en het voordeel is tenminste € 50,00. Heerlijk toch!