SUPER LEUK

‘Wat was het weer gezellig’, ‘wat lekker ongedwongen en spontaan’, ‘heel informatief’, ‘ik heb ga meteen mijn badkamer oppimpen en weer wat bewuster zorgen voor mijn lichaamshuid’, zomaar wat reacties na onze eerste Online Beauty Show.

Was je niet in de gelegenheid om woensdagavond 20 januari live te kijken naar onze eerste Périne ZOOM(T) in op Beauty met online Beauty Show?
Of wil je de items nog even terugzien?

GOED IDEE!
Want het is zeker de moeite waard om te kijken naar de huidverzorgingsproducten en de bijpassende Beauty & Lifestyle Wannahaves die wij speciaal voor deze avond uitgezocht hebben. Vrijwel iedereen herkent het wel: de winterse kou en centrale verwarming doen je lichaamshuid geen goed: het wordt droog, vlekkerig en schraal.Voor de live kijkers hadden we speciale acties waarvan we er enkele ook voor jou hebben uitgelicht. Périne en Nathalie vertellen er in het filmpje alles over.
Tot en met a.s. zaterdag 23 januari 16.00 uur ontvang je 10% korting op al deze producten. Stuur een mail (info@perineclone.nbsals.nl) of een App (06-82704328) en volgende week heb je deze producten al in huis!
Périne ZOOM(T) in op beauty met Online Beauty Show

VOLGENDE WEEK

In de Lock-down periode zal de Beauty Show wekelijks live te zien zijn. Houd je mail en onze Social Media goed in de gaten, want ook jij kunt er bij zijn, een gezellige avond hebben en profiteren van passende acties. Want tijdens de Beauty Show gaan we jou namelijk laten zien wat voor ontspannen en verzorgende beauty rituelen jij voor jezelf thuis kunt creëren.
Iedere week met een ander thema, natuurlijk gecombineerd met mooie en fijne beauty & lifestyle wannahaves en aan het einde een bijpassende leuke actie.

KORTOM
Vanuit je relaxte stoel, kijk je via ZOOM en beleef je een gezellig moment met de huidspecialistes van Périne. Je ontvangt  op een interactieve manier tips en trucs voor jouw huid en je kunt verantwoord Beauty-shoppen.We kijken uit naar jouw ‘komst’ volgende week!

Tip:
Weet je nog iemand die ook graag aanwezig wil zijn bij de veiling? Meld diegene dan aan, iedereen kan meedoen!