De Summer Spirit is begonnen. Tijd voor relaxing en jezelf! Instituut Perine is helemaal in Summer Spirit stijl. Geniet van de weldaad van onze speciale Summer Spirit rugmassage (deze maand voor slechts € 29,50 bij uw behandeling) en onze heerlijke fruitcocktail!

Uiteraard is de muziek ook aangepast. Kom in zomerse stemming met de heerlijke relaxing Summer Spirit muziek of met gezellige zomerse klanken.

ACTIE VAN DE MAAND JUNI.

Stelt u zich eens voor. U komt voor uw gezichtsbehandeling en na afloop wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke rugmassage. Geen gewone rugmassage! Nee, uiteraard een rugmassage die past in het thema Summer Spirit.

Speciaal voor dit thema hebben de specialisten van “Périne” een bijzondere rugmassage samengesteld. In ruim een half uur tijd, komt u volledig tot rust en ervaart u de weldaad van deze relaxende massage.
Heeft u al een gezichtsbehandeling gereserveerd voor de maand juni? Neem gerust contact met ons op, wij vinden samen met u een geschikt moment om deze heerlijke massage te combineren met uw gezichtsafspraak.

Tegen inlevering van de bon uit de kalender betaald u slechts € 29,50 i.p.v. € 49,50.
ps. geen kalender (meer)? Vraag er gerust naar in het huidadviescentrum!