HydroPeptide is marktleider met het gebruik van Peptiden inAnti-aging huidverzorging omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus aan hun producten toevoegen, plus een verscheidenheid aan vitale en voedende elementen.

17 juni Introductiedag.  Reserveer tijdig een korte intensieve doch ontspannende én effectieve behandeling voor slechts € 25,00.

Nieuw in Mijdrecht:

Huidverjonging met peptiden door  werelds marktleiderHydroPeptide® bij Instituut Périne
Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice te Mijdrecht introduceert HydroPeptide®: bijzondere behandelingen en producten om de huid zichtbaar te verjongen op basis van een zeer hoge dosis aan eiwitten, groeifactoren en botanische stamcellen. Op dinsdag 17 juni van 11.00 tot 18.30 uur komt er een specialiste van HydroPeptide® naar het instituut aan de Genieweg 8. Op deze dag kan een ieder  die interesse heeft in intensieve anti-ageing concept kennis maken met HydroPeptide®

Peptiden
HydroPeptide® is een vernieuwend anti-agingmerk op basis van peptiden. Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen. Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit. HydroPeptide® gebruikt meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met groeifactoren, stamcellen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken. Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht. Elke HydroPeptide® huidverzorging in het instituut bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van de huid, zoals puistjes of overgevoeligheid.

17 juni: open dag over anti-aging
Op de open dag op 17 juni geeft  de HydroPeptide® specialist bij “Périne” een korte intensieve doch ontspannende én effectieve behandeling voor slechts € 25,00. Zo kunt u in een korte tijd kennis maken met dit mooie merk. Tevens zijn er op deze dag speciale acties.

Interesse? Meld u dan snel aan via deze link, of bel met (0297)273121