Ervaar de antioxidanten, de collageenstimulatie en de ultieme ontspanning. Laat de behandelingen als tongstrelende gerechten tot je komen en geniet van de weldadige uitwerking die dat heeft op jouw huid.

Zo werkt het:
Het menu is verkrijgbaar voor € 325,00 en bestaat uit drie gangen: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Uiteraard mag de heerlijke amuse niet ontbreken.

Voor elke gang kun je een keuze maken uit drie behandelingen. De behandelingen mag je in één keer ‘nuttigen’, maar dat hoeft uiteraard niet. Weet wel dat we na 31 januari onze culinaire periode afsluiten, dus gaan we ervan uit dat je alle gangen voor die tijd genuttigd hebt. Ook een superleuk idee als cadeau voor een heel bijzonder iemand!

De vierde gang, waarmee het menu voor € 29,50 kan worden uitgebreid, is een complete make-up look. De heerlijke amuse is uiteraard van het huis! Het kerstmenu is verkrijgbaar in onze salon. We kunnen hem natuurlijk ook in een feestelijke geschenkverpakking naar jou of iemand anders opsturen.

Dit zijn de ‘gerechten’ waaruit je voor elke gang kunt kiezen:

 

 

Het kerstmenu is verkrijgbaar in onze salon. We kunnen hem natuurlijk ook in een feestelijke geschenkverpakking naar jou of iemand anders opsturen. Meer informatie en bestellingen:

Mail: info@perineclone.nbsals.nl
Telefoon: 0297-273121
Whatsapp: 06-8270 4328