Een uniek anti-ageing product is gelanceerd. Maak nu kennis met Innovative ll en begin het jaar 2015 met een “boost” voor jouw huid! Innovative ll is een zeer hooggeconcentreerd huidverjongend serum met maar liefst 79 procent hoog werkzame vitamine C!

Tijdens het jaarlijkse VIP weekend georganiseerd door Pascaud voor haar VIP klanten, werd iedereen hartelijk ontvangen onder begeleiding van muzikanten bij Schloss Benrath in Duitsland. Na een uitermate goed verzorgd diner, verrasten een illusionisten duo iedereen met de onthulling van het nieuwe Pascaud product: Innovative ll!
De zondag ochtend werd gevuld met de presentatie van Innovative ll, waarbij ook de Belgische en Nederlandse vakpers aanwezig was. Alle ins&outs over het product werden besproken. Uiteraard was Périne ook één van de genodigde gasten.

INNOVATIVE II is het nieuwste en krachtigste product binnen de lijn van Pascaud cosmeceuticals. Het is een zeer speciaal product met een extreem hoog werkzaam vitamine C gehalte namelijk 79 procent ! Dit type product op deze wijze werkzaam is bijzonder vernieuwend in cosmetica land. Temeer omdat er gebruik wordt gemaakt van de meest recente lyofilisatie ( = vriesdrogen) methode en technologie.
Innovative ll werd ontwikkeld voor een huid met zichtbare tekenen van veroudering en ter preventie van vroegtijdige huidveroudering. De 79 procent hoog werkzame vitamine C heeft een wetenschappelijk bewezen werking:

Klinisch bewezen resultaten na 21 dagen*
24% Vermindering in rimpeldiepte
20% Toename in huidelasticiteit
33% Verbetering van teint egalisatie
Wetenschappelijk bewezen anti-oxidatieve werking **
274% Superieur anti oxidatief vermogen
* Klinische studie met n=20,PRIMOS, cutometrie, dermatologische beoordeling, Dermatest, juli 2013, Duitsland.
** Anti oxidatieve studie tegen concurrenten (in vitro, ex vivo) GEMATRIA Test Lab, juli 2013, Duitsland.

Wat is Innovative II ?
INNOVATIVE II bestaat uit 2 componenten, te weten gevriesdroogde vitamine C (79%) en een vloeibare activator. De vloeibare activator wordt toegevoegd aan de vitamine C op het moment dat het gebruikt gaat worden, het serum wordt dus per keer vers aangemaakt. De pure vitamine C wordt getransformeerd in een serum met behoud van de maximale stabiliteit en wordt opgenomen tot in de diepere huidlagen. Bij deze unieke productiewijze is er geen enkele toevoeging nodig die de werking kan beïnvloeden of de huid kan irriteren.

Hoe werkt het?
Er ontstaat na samenvoeging van de 2 componenten een hooggeconcentreerd serum. De vitamine C die is gebruikt is de biologisch actieve vorm: L-ascorbinezuur. Deze vorm van vitamine C is puur en verliest geen sterkte of werkzaamheid.
De bijzondere uitwerking op de huid
stimuleert de collageen aanmaak
stimuleert de celstofwisseling
egaliseert de teint (anti-pigmentvlekken)
neutraliseert vrije radicalen
hydrateert en verzacht

Hoe gebruik je het?
Aanbevolen is 4x per jaar een kuur van 28 dagen (bij voorkeur ‘s avonds), maar uiteraard kijken wij, samen met u, wat het beste is voor de huid. Het vers-geactiveerde serum inmasseren op de schone huid. Vervolg met de Pascaud crème die aansluit bij de huid. De prijs voor de volledige kuur is € 235,00 ofwel +/- € 59,00 per week

Voor wie is het geschikt?
Voor iedereen die wil werken aan huidverjonging. Geschikt voor alle huidtypes zelfs voor de meest gevoelige. Bevat geen parfum en geen conservering. Dermatologisch en oftalmologisch (oogheelkundig) getest.

Wilt u weten wat Innovative ll voor uw huid kan betekenen? Kom dan langs in ons huidadviescentrum of neem contact op zodat ook u stralend 2015 ingaat!