De zon schijnt volop en ook als je hiervan heerlijk wilt genieten in je tuin of op het balkon moet de huid goed beschermt worden.

De zonbeschermingsproducten van Decléor zijn vernieuwd en verrijkt met Aloe Vera.

Alle zonnebrandproducten in het Aloe Vera assortiment bevatten biologisch en fairtrade Sesamolie van natuurlijke oorsprong. Sesamolie werd vroeger gebruikt voor schoonheidsverzorging in het oude Babylon. Tegenwoordig wordt onze sesamolie verbouwd door de coöperatie Juan Francisco Paz Silva (JFPS) in de gemeente Achuapa, in de bergachtige streken van Noord-Nicaragua. JFPS verzamelt met de hand sesamzaadjes, perst ze en filtert ze tot een rijke, hoogwaardige olie, vanwege de voedende, hydraterende, kalmerende en antioxiderende eigenschappen.

De ALOE VERA Sun Face Fluid SPF 30 is verrijkt met Aloe Vera van natuurlijke oorsprong en professioneel gemengd met UVA- en UVB-filters, botanische Sesamolie om een hoge bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van de zon. Het product hydrateert de huid de hele dag en geeft een gevoel van frisheid. De ultra lichte formule van de Sun Face Fluid SPF 30 is niet plakkerig op de huid en voelt niet vet aan.

ALOE VERA Sun Face Cream SPF 50+, bevat ook Aloe Vera van natuurlijke oorsprong, gemengd met UVA- en UVB-filters, ook hierin vinden we de botanische Sesamolie. Deze crème bevat een van extra natuurlijke oorsprong en verantwoord geproduceerde olie: de Macadamia-olie. Onze Macadamia-olie is afkomstig van verschillende producenten in verschillende landen: Zuid-Afrika, Kenia, Brazilië, Costa Rica en Zimbabwe. De Macadamia-olie voelt niet vet aan op de huid en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Rijk aan oliën die cellen beschermen, heeft deze olie een voedende en verzachtende werking. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen dankzij het squaleen dat het bevat. Squaleen is een natuurlijkeantioxidant voor de huid, die oxidatieve stress op de huid kan verminderen en rimpels helpt voorkomen.

Zorg goed voor jezelf en voor je huid!

Cadeau bij aankoop vanaf 2 zonbeschermingsproducten

SUNSALE: bij aankoop vanaf 2 zonbeschermingsproducten ontvang je een badlaken of een strandtas cadeau*

 

*geldig t/m zaterdag 18 april en zolang de voorraad strekt