We hebben nog even mogen genieten van wat nazomerse dagen, maar de herfst is 21 september toch echt begonnen. Hier en daar sijpelen de eerste griepberichten al binnen. Een goed moment om aandacht te besteden aan het opbouwen van weerstand. Weerstand tegen ziektekiemen en virussen, maar ook tegen alles wat de conditie van de huid aantast. Een grote veroorzaker van een lagere weerstand is stress.

Reden voor ons om daar deze periode extra aandacht aan te besteden. Dat doen we allereerst van 25 tot 29 september tijdens The Year After: met de gedachten terug naar ons fantastische jubileum van vorig jaar, door de nadruk te leggen op het ontspannende element in onze behandelingen en deze explicieter naar voren te halen tijdens ons jaarlijkse Skin & Lifestyle event op 13 oktober a.s. Lees meer hierover bij Save The Date.

Weet u het nog? Alweer een jaar geleden, 25 jaar Instituut Périne. Wauw, wat was dat een top week; Celebrate & Innovate 25!, een super feestdag op 23 september met als klap op de vuurpijl het fantastische optreden van O’G3NE. Maar… zo hebben wij ons afgevraagd. Hoe leuk zou het zijn als we nog even terugblikken op deze periode? We hoefden daar niet lang over na te denken… we gaan dat gewoon doen! Deze week wordt onze; The Year After week. Een week lang blikken we even terug, is er volop gezelligheid in de salons en Skin Store en zijn er leuke activiteiten en dagelijkse extra een spetterende Partyflash. Dit mag u niet missen.

Gift for your skin

Extra werkstoffen toevoegen aan de dagelijkse huidverzorging, zorgt voor het verhogen van de weerstand van uw huid. Een kuurserum is daar bij uitstek voor geschikt. Dit is een boost van werkstoffen in serum, essence, of ampulvorm dat (tijdelijk) aan uw thuisverzorging wordt toegevoegd. Tijdens The Year After Week, ontvangt u bij aankoop van zo’n speciaal serum in combinatie met een door u gekozen crème, een feestelijk cadeau ter waarde van tenminste € 19,95. Uiteraard van hetzelfde merk voor het beste resultaat!

– PASCAUD Innovative II week of maand- / ampullenkuur plus crème;
Cadeau: doosje met 2 ampullen plus 1 oogmasker t.w.v. € 21.50

– MURAD  Multi Vitamin Infusion Oil plus crème;
Cadeau: cleanser t.w.v. minimaal € 29,95

– DECLEOR  Nieuwe Rose d’orient essence plus crème;
Cadeau: Bodyscrub t.w.v. € 33,00

– HYDROPEPTIDE  Luma Pro C serum plus crème;
Cadeau: Travelset Plump & Peel t.w.v. € 39,95

– DERMATUDE  Pigment Equalizer serum plus crème;
Cadeau: Perfect Skin Blur crème t.w.v. € 42,00

* zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere acties

Hold on to your summer glow

Ook na de zomerperiode er stralend uit blijven zien? De minerale make-up van Youngblood zorgt daar zeker voor! Daarom deze week een heuse make-up Tombola. Voor de Tombola  hebben we heel veel populaire make-up producten ingepakt en gekoppeld aan een envelop. Bij aankoop van 2 Youngblood make-up producten (met samen een minimale waarde van € 75,00) mag u een envelop kiezen. Bent u ook zo benieuwd wat u wint?

– YOUNGBLOOD bij aankoop vanaf 2 producten (minimaal € 75,00);
Cadeau: bepaalt via Tombola! Vanaf € 19.50

* zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere acties

Périne’s Partyflashes

En dat is nog niet alles! Elke dag verrassen wij u met Périne’s Partyflashes. Een actie of gratis Experience moment, waarvan wij denken dat u die echt niet wilt missen! U ontvangt daarom alleen deze week iedere ochtend een korte Beauty Update met een Partflash. Ook via Facebook en Instagram houden wij u op de hoogte via @instituutperine zodat u als eerste op de hoogte bent.