Nog geen kennis gemaakt met de 100% natuurlijke minerale make-up van Youngblood? Kom zaterdagmorgen eens binnenlopen voor een gratis ‘touch-up your weekend’.

Wilt u een prachtige en natuurlijke uitstraling, zonder dat men ziet dat u make-up draagt en die ook nog regen- en sportproof is? Dat kan met de natural beauty look van Youngblood. De producten van Youngblood verzorgen uw huid én laten u er verzorgd uitzien!

Zo kunt u met de natuurlijke Natural Moisture Foundation alle stress en vermoeidheid van uw huid toveren, zonder dat men ziet dat u make-up draagt. Door met een grote penseel losjes over de huid te gaan met de Sundance Sun Powder, krijgt u hetzelfde effect alsof u een uurtje in de zon heeft gezeten. Een vleugje van de Blush over de jukbeenderen geeft de gezonde en frisse blos die we allemaal graag willen.

Om de ogen te laten spreken zetten we de wenkbrauwen aan met de Brow Artist, hiermee krijgt u het effect van een ooglift in slechts enkele seconden. Vervolgens een fijn lijntje met de Slate Eye Pencil, wat uw ogen een natuurlijk een sprekend effect geeft. We sluiten af met de Lengthening Mascara voor volle en lange wimpers.

Met een laagje Mighty Shine Lipgloss op de lippen is het natuurlijke effect klaar en ziet u er in slechts vijf minuten stralend en uitgerust uit. Laat de dag nu maar beginnen!

Wilt u tips en ervaren hoe u deze make-up het beste aanbrengt? Loop dan eens binnen op zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur en laat gratis en vrijblijvend een TOUCH-UP YOUR WEEKEND make-up aanbrengen door één van onze specialistes.