Zoals je waarschijnlijk weet, heeft de regering een nieuwe lock-down aangekondigd, die per 19 december 2021 is ingegaan.

WAT BETEKENT DIT VOOR JOUW?
De beautybranche bevat verschillende beroepen. Binnen deze branche valt ook de schoonheidsspecialiste. Echter is daar ook een onderscheid in. Een groep die reguliere behandelingen geeft of huidverbeterende behandelingen. Omdat wij huidverbeterende behandelingen geven, veel investeren om ons bedrijf up to date te houden in kwaliteit, kennis en kunde, de juiste hygiëne maatregelen nemen en mede daarvoor ook aangesloten zijn bij ANBOS (brancheorganisatie), vallen wij onder de wet WKKGZ. Echter zijn er enkele behandelingen die niet onder de regeling vallen zoals de  bodybehandelingen en kleine behandelingen zoals harsen en epileren. Uiteraard verzetten we deze graag met jou. We zullen contact met je opnemen, indien dit voor jouw ingeplande behandeling van toepassing is. Je mag ook contact met ons opnemen. (zie afbeelding)

Kort samengevat komt het erop neer dat Instituut Périne gewoon geopend blijft en DAT ONZE BEHANDELING IN DE MEESTE GEVALLEN GEWOON DOOR KUNNEN GAAN. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen zoals deze van ons bedrijf, beroep en gespecialiseerde behandelingen verwacht worden en alleen voor de behandelingen die onder de WKKGZ vallen.

Onze Skin Concept Store is voor losse verkoop gesloten, maar uiteraard kun je online bestellen, ophalen en/of bezorgen wij de producten bij je.

EXTRA INFORMATIE MBT DE BEHANDELING
Om de gezondheid en veiligheid van jou, onze andere gasten en medewerkers te waarborgen werken wij volgens de RIVM richtlijnen, onze eigen hygiëneprotocol en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten.

Tijdelijke aanpassingen huisregels;
– wees welkom, ook al geven we je geen hand
– wij willen je vragen om vooraf aan jouw bezoek thuis van het toilet gebruik te maken. Uiteraard is onze toilet wel beschikbaar indien noodzakelijk
– bij binnenkomst staat een huiddesinfectiezuil (met een voetpomp). We willen je vragen om jouw handen hiermee te desinfecteren.
– tijdens de behandelingen worden zichtbare aanvullende beschermende materialen gebruikt om jou en onszelf te beschermen, zoals het dragen van mondkapjes en het eventueel dragen van handschoenen

Helaas kunnen wij je niet behandelen:
– wanneer je Covid-19 positief getest bent en minder dan 14 dagen geleden volledig bent hersteld
– wanneer een van jouw huisgenoten of gezinsleden Covid-19 positief getest is
– wanneer je of een van jouw huisgenoten of gezinsleden Covid gerelateerde klachten heeft
– wanneer je in thuisisolatie zit
– bij twijfel, graag overleg

We danken je alvast van de medewerking en kijken uit naar jouw komst!

Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd telefonisch of per mail bereiken.