Gunt u uzelf of een ander een moment van zichzelf? Dat heerlijke verwenmoment van persoonlijke aandacht, zodat u en uw huid in alle rust en comfort de aandacht krijgt die het verdient? In de maand van Valentijn waarin aandacht voor elkaar centraal staat, is het fijn om iets extra’s aan uzelf te geven en/of een ander te verrassen.


De specialistes van instituut Périne zijn gespecialiseerd in het verbeteren van (de conditie van) uw huid en natuurlijke anti-ageing. Daarnaast bieden zij ook optimale huidverzorging de zogenoemde Zen-beauty aan door middel van heerlijke en/of intensieve massages en bodybehandelingen. Door deze twee samen te voegen, hebben wij de ultieme behandeling samengesteld.

Love Your Skin

Speciaal voor de Valentijn-maand hebben wij een heerlijke Love Your Skin Valentijn-behandeling gemaakt met heel veel extra’s.

Neem plaats in verwarmde behandelstoel en laat uw koude voeten lekker verwarmen door de warme lavastenen. Na het reinigen van uw gezichtshuid, krijgt u een extra dieptereiniging en ter afsluiting een speciaal voedend masker met hoogwaardige werkstoffen.  De make-up touch-up of voetmassage maakt uw behandeling compleet, waardoor u zich na een uur weer als herboren voelt. Maar dat is nog niet alles! Ook aan het lichaam hebben wij gedacht. Wat dacht u van een aangepaste rugmassage; een combinnatie van de hotstone en klassieke rugmassage. Als dat geen verwennerij is.

Voor slechts € 79,50 ontvangt u deze Love Your Skin Valentijn-behandeling en voelt u zich na 90 minuten weer als herboren

Reserveer snel!

Zoals u weet is het bijna 14 februari, dus Valentijnsdag. Deze actie is verkrijgbaar in de hele maand van de liefde. En wilt u de Love Your Skin behandeling cadeau doen? Uiteraard maken wij er een feestelijk en in stijl ingepakte cadeaubon van.

Afspraak maken

Met stralende groet,
Périne. Anneke, Angeline, Nathalie, Sandra en Samantha.