Zin om je team, collega(s), vriend(in) en/of partner, een ‘hart onder de riem te steken’?
Corona is alle dagen, op wat voor manier dan ook, niet meer weg te denken en elkaar opzoeken is beperkt.

Tijd voor iets leuks, dachten wij zo!
En met Valentijnsdag voor de deur is dit de ultieme gelegenheid.

Er wordt enorm veel gevraagd van iedereen in deze tijd. Privé, door het combineren van werk en thuisschool voor de kinderen, het wegvallen van live sociale contacten en het missen van gezellige avondjes uit. Op het werk, door de vaak veranderde werkomgeving en het veelvuldig online achter het scherm presteren.

Met het Périne Valentijnspakket geef je niet alleen een blijk van waardering, maar geef je ook een positieve impuls. Er dan goed uitzien stimuleert het positieve gevoel over zichzelf. En dat straalt vervolgens weer uit!

In het Périne Valentijnspakket zitten zorgvuldig geselecteerde én duurzaam vervaardigde producten waarmee jouw medewerker thuis een echt ontspanningsmoment voor zichzelf kan creëren. De meegeleverde QR-code geeft toegang tot een instructiefilmpje waarop de huidspecialistes van Périne op een ongedwongen manier stapsgewijs uitleggen hoe alles gebruikt moet worden. Uiteraard doen wij er een leuke kaart bij met een persoonlijke tekst die je ons van te voren aanlevert. Kortom, een Valentijnscadeau dat leuk is om te krijgen, leuk om te géven!

Er zijn 2 verschillende Valentijnspakketten; een voor €25,00 en een voor €50,00.
Bestellen kan via info@perineclone.nbsals.nl of via 0297-273121. We bezorgen ze GRATIS.

Bestel voor 10 februari

Wil jij iemand een Valentijns hart onder de riem steken? Ze de gelegenheid geven goed voor zichzelf te zorgen? Zich positief over zichzelf laten voelen? Neem dan uiterlijk vrijdag 12 februari contact met ons op en bestel de Périne’s Valentijnspakket(ten) zodat jouw team, collega(s), vriend(in) en/of partner deze uiterlijk 13 februari in huis heeft!