Lees snel verder.

DE NIEUWE MEERBODE

In de voorjaarsbijlage van regionale krant De Nieuwe Meerbode staat een interessant stuk over effectieve aanpak van cellulite en over lichaamsmassage. Verder kan er een mini-huidanalyse in worden gevuld als opstapje naar het verbeteren van de huid richting het voorjaar. Heeft u de krant gemist en wilt u toch deze analyse doen, dan vindt u hier de onlineversie: Persoonlijk-huidadvies

Om al deze aandacht te vieren hebben wij een spectaculaire aanbieding voor behandeling van cellulite, striae of huidverslapping: bij de kuur van 6 a 8 behandeling ontvangt u de 6e behandeling a € 195,00 van ons cadeau! 5 + 1 GRATIS!

Let op! Beslis snel, want deze actie duurt slechts tot en met 16 april 2017.

Reserveren

DE TELEGRAAF

Wauw, wat een eer! Périne is door onze brancheorganisatie ANBOS gevraagd om mee te werken aan een landelijk item in De Telegraaf. Gisteren ontvingen maar liefst zo’n 800.000 mensen deze bijlage. Hij zit namelijk in de groot Randstedelijke Telegraaf edities. En wordt daarnaast ook nog eens verspreidt op: Beurs Vrouw! op 10, 11 & 12 maart en op de Libelle Zomerweek in mei. Prachtige info over wat kan een ANBOS schoonheidsspecialiste voor een huid doen tijdens de overgang.

Geen lid van De Telegraaf en wilt u toch graag deze special lezen? Kom gerust langs, wij geven hem u graag cadeau*
* zolang de voorraad strekt.

Een uitgebreide interview is online te lezen via deze link. 

DE NOUVEAU

Ook voor het magazine Nouveau heeft Périne een interview gegeven. Omdat ze al 25 jaar op deskundige en professionele wijze, samen met haar collega’s, aan huidverbetering werkt vertelt ze daarin over het jubileumjaar.

PÉRINE ALS INSPIRATOR VOOR VAKGENOTEN

ESTHÉ, voorheen Esthéticienne, heeft na 50 jaar een nieuw gezicht, een nieuwe look & feel. Hét vakblad voor de beautyprofessional gaat zich met haar content nog meer richten op kennis en het delen hiervan. Het team van ESTHÉ heeft een twee expert-panels opgericht w.o. inspirators; dit zijn beautyprofessionals die vanuit het vakgebied input geven en delen.

Als expert krijg Périne een gezicht op dit platform. Dat betekent in het magazine – waar zij wordt opgevoerd als expert – maar ook online en via social media. Daarnaast zij als expert ook op een frequente manier in contact gebracht met de lezersgroep via blogs en vlogs.