De juiste Style Statement zorgt voor jouw perfecte look!

Sta je ook wel eens voor de kast en vraag je jezelf af; waarom heb ik deze broek of blouse  eigenlijk gekocht? Herkenbaar? Je bent niet de enige! Wat de een staat, staat de ander nu eenmaal niet. Dit heeft niet alleen te maken met lichaamsbouw of haarkleur en huidsteint, het heeft met veel meer te maken. Wat dat is, kun je ontdekken tijdens de ‘Stijl Inspiratie Sessie’ met Patty Zomer op zaterdag 8 december!

O.l.v Patty Zomer

Sterstyliste Patty Zomer, bekend van de ‘Dolly Dots’ en nu een vooraanstaande styliste van diverse BN-ers, is bij ons te gast voor een sprankelende inspiratiesessie over persoonlijke stijltypes. Op haar eigen humoristische manier vertelt zij over wat dat je draagt en hoe je eruit ziet, een afspiegeling is van wie je echt bent. Maar vooral ook; wat is jouw Style Statement en hoe kun je dat vertalen in items waar je in straalt, je krachtig voelt?

Aan de hand van zes stijlpersoonlijkheden laat Patty zien in welke kledingstijlen jij nog beter tot je recht kunt komen. De kleding die zij laat zien is ook te koop.

Make-up

Onze make-up specialiste vult dit aan met een dagmake-up die perfect aansluit bij deze stijlpersoonlijkheden. Natuurlijk met de nieuwste kleuren van Youngblood minerale make-up. De heerlijke culinaire hapjes van ‘De ijssalon’ maken deze middag compleet.

Wanneer: zaterdag 8 december van 13.30 tot 17.00 uur

Waar: Instituut Périne, Genieweg 8, Mijdrecht

Kosten: € 25,00 per persoon. Vanaf 18 jaar

Ben jij de gelukkige?

Onder de aanwezige zoekt Patty 6 dames uit die één van de stijlpersoonlijkheden vertegenwoordigd. Wil jij dat zijn? Laat het ons tijdig weten en wie weet ben jij de gelukkige die deze middag een persoonlijk stijl- en make-up advies van Patty Zomer en de Youngblood Make-up Artist krijgt!

Kaarten zijn vanaf heden te koop in onze Skin Store of te bestellen via info@perineclone.nbsals.nl.

LET OP: Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!