In de week van de liefde willen we er allemaal op ons mooist uit zien. Niet alleen voor uw geliefde, maar ook voor uzelf. Natuurlijke willen wij daar als uw beauty specialist graag aan meewerken.

TRAKTEER UZELF OF UW GELIEFDE OP…!

Vandaag is het Valentijnsdag, maar wij zetten de hele week in het teken van de liefde. Reserveer onder vermelding van “week van de liefde” onze speciale Valentijns-behandeling.
Wordt lekker verwend tijdens deze heerlijke behandeling en laat u, of uw valentijn, in de watten leggen. Na afloop ziet de huid er weer extra mooi uit en de make-up touch-up zorgt ervoor dat u stralend naar buiten gaat.

VALENTIJNS-BEHANDELING*

  • reiniging
  • peeling
  • korte massage
  • quick masker
  • make-up touch-up

duur 45 minuten € 45,00
*alleen geldig van 14 t/m 18 februari op basis van beschikbaarheid.

Reserveren

 

KISSABLE LIPS!

Natuurlijk mogen de kissable lips niet ontbreken. Maak uw keuze uit één van de modieuze lipstick kleuren van ons minerale make-up merk Youngblood. De zijdezachte lippenstiften ( à 27,50) bevatten een lanolinevrije formule, die bestaat uit een unieke combinatie van natuurlijke oliën, mineralen en candelillawas. De lippen worden beschermd, de vochtbalans hersteld waardoor u lang profijt heeft van uw lippenlift. Succes verzekerd!

In de “week van de liefde” ontvangt u bij aankoop van een lipstick, 50% korting op een bijpassend lippotlood. De zachte Lip Liner Pencils ( à € 19,50) bevatten natuurlijke oliën, die een vloeiende en gemakkelijke applicatie verzekeren. De potloden vormen en definiëren de lippen en zijn verkrijgbaar in 8 tinten.