Samen met mijn andere collegae gediplomeerde schoonheidsspecialisten, doen wij een oproep aan heel Nederland. Als het aan minister Schippers ligt mogen schoonheidsspecialistes binnenkort geen laser, IPL of aanverwante apparatuur meer gebruiken.

Zij wil daar een voorbehoudende behandeling van maken. Dit is een absolute ramp voor mij, mijn collegae en voor u als consument.

Waarom? 
Wij hebben ons diploma schoonheidsverzorging behaald door alle ins en outs van de huid te leren kennen, en leren nog steeds bij of investeren op andere manieren in ons bedrijf. Dit wetsvoorstel houdt voor mij in dat deze kostbare investeringen verloren gaan.

Ook nadelig voor u als consument!
Voor u houdt het in, dat u voor laser, IPL en aanverwante behandelingen, niet meer bij uw vertrouwde en gespecialiseerde schoonheidsspecialist terecht kunt. De behandelingen kunnen alleen nog worden uitgevoerd door een huidtherapeut of arts, die vooral medisch opgeleid zijn en minder toegankelijk voor de consument. Daarnaast is daarmee de kans groot dat de behandelingen kostbaarder worden, met alle gevolgen van dien.

ONDERTEKEN DEZE PETITIE
Teken daarom vandaag nog de petitie ‘IPL/Laser: in vertrouwde handen bij de gediplomeerde schoonheidsspecialisten’ via www.tekenvoorhetvak.nl.

Dank je wel!