Persbericht

Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice en kledingzaak El Fuego, beide al vele jaren in Mijdrecht gevestigd, hebben dit jaar iets speciaals voor Valentijn bedacht. Want, zo vinden zij, 14 februari ofwel Valentijnsdag, is de dag van de liefde! Een dag waarop we even extra stilstaan bij de “liefde” voor de medemens. Omdat beide bedrijven zich op hun eigen vakgebied hebben specialiseert in “verzorging” en “er verzorgt uitzien”, vinden ze het een leuk idee om daar een Valentijnsactie aan te koppelen.

Onder het motto : Wie gunt u een make-over voor Valentijn, mag men iemand aanmelden om deze make-over te winnen. Dus; Kent u iemand die absoluut een make-over verdient, omdat zij altijd voor u klaar staat, zij iets (heftigs) heeft meegemaakt, een studie heeft afgerond of omdat het uw grote liefde is?

Geef diegene dan voor 10 februari op en wie weet is zij op 14 februari de gelukkige winnares!

Make-over:
De winnares wordt heerlijk verwend en ondergaat een heuse Make-over.  Haar gezichtshuid wordt goed verzorgt tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling bij Instituut Périne. In een rustige en sfeervolle ambiance, zorgen de gediplomeerde specialistes ervoor dat het u aan niets ontbreekt En reken maar dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Niet voor niets is deze schoonheidssalon uitgeroepen door een onafhankelijke vakjury tot Winnaar van de Beauty Award 2013, Beste salon van Nederland.
Na de behandeling wordt zij vervolgens opgemaakt en ontvangt diverse tips en trucs tijdens een persoonlijke make-up workshop van het minerale cosmetica merk “Young Blood”.

Na afloop van de make-up workshop wordt zij naar kledingzaak El Fuego gebracht die haar prachtige kleding aanbiedt.(t.w.v. €100.00). El Fuego is een moderne modezaak voor hem en haar die toch weer een iets ander assortiment aanbiedt als de “standaard” kledingzaak. De merken die zij voeren zijn vaak iets uitgewerkter en niet op elke hoek te verkrijgen, daarnaast verkopen hebben zij veel accessoires en schoenen. Met de nieuwe voorjaarscollectie, die bestaat uit veel prints in heel veel kleuren, maken deze Valentijn make-over compleet.
Opgeven kan via instituut@perineclone.nbsals.nl of elfuegomijdrecht@gmail.com