Hoe je het ook wendt of keert: 2020 is een bizar jaar geweest dat veel van je heeft gevergd. Op werkgebied, maar ook privé heb je vaak flink moeten schakelen. In deze periode van het jaar is het tijd dat je extra lief en zorgzaam voor jezelf bent. Helaas zijn de mogelijkheden buiten de deur voorlopig nog beperkt. Daarom hebben wij speciaal voor jou drie Thuis-Menu-Boxen samengesteld: Geniet, Relax, en Ontspan. Waar kies jij voor? Of gun je jezelf gewoon lekker alle drie?

Welk verwenmoment kies jij?
De THUIS-MENU-BOXEN zijn los verkrijgbaar (v.a. € 49,00), maar kun je niet kiezen en wil je ze alle drie? Dan krijg je van ons nog eens extra korting en betaal je slechts € 189,00 voor alle drie de verwenmomenten.

TIP: de THUIS-MENU-BOX is natuurlijk ook fantastisch om te krijgen. Wie gun jij deze THUIS-MENU-BOX? Is dat de leuke oppas, fijne huishoudelijke hulp, lieve vriendin,  geweldige rechterhand op het werk of…? Wij pakken de boxen uiteraard feestelijk in, zodat niet alleen het ontvangen, maar ook het geven al een verwenmoment op zich is!

 

THUIS-MENU-BOX GENIET – € 49,00


Met de Thuis-Menu-Box Geniet wordt genieten met een grote G op een zilverkleurig dienblad bij jouw thuis aangekondigd. Jouw favoriete drankje houd je lekker koel in de feestelijke champagnekoeler met goud en zilver. Om het vervolgens op het door jou gewenste moment uit te schenken in een prachtig kristallen glas. Het bijbehorende hapje van jouw voorkeur eet je van een natuurstenen serveerplateau met gezellige servetjes. De sfeervolle kaars op duurzame onderzetter maakt het geniet moment compleet.

Direct bestellen? Klik op onderstaande button, scrol naar beneden en laat je gegevens achter

THUIS-MENU-BOX RELAX – € 49,00

Ultiem relaxen doe je met de Thuis-Menu-Box Relax. Op de bank met een goed boek of een klassieke Feel Good-movie omklemmen je koude handen de warme chocolademelk of kruidenthee in een gezellige Feestdagen Mok. Op een natuurhouten plateau schittert het vlammetje van een kaarsje in een prachtig sfeervol windlichtje.  Terwijl je neus de heerlijke geur opsnuift van een weelderig ruikende, natuurlijke geurkaars breek je een stukje af van je lekkere Fairtrade 80% pure chocoladereep.

Direct bestellen? Klik op onderstaande button, scrol naar beneden en laat je gegevens achter

 

THUIS-MENU-BOX ONTSPAN – € 99,00


Je lichaam en je geest tot rust brengen doe je met de Thuis-Menu-Box Ontspan. Je neemt de trendy hoedendoos waarin je producten geleverd zijn mee naar de badkamer. De praktische bandeau houdt je haren uit je gezicht terwijl je deze reinigt. Met de natuurlijke scrubspons verwijder je tijdens jouw badritueel de dode huidcellen van je lijf en stimuleer je alvast de doorbloeding van je huid. Vervolgens dompel je jezelf helemaal onder in de verrukkelijke geur van de aromatische Decléor bad/douchegel. Na het afdrogen breng je jouw favoriete serum aan op je gezicht en masseer je gespannen gelaatspieren met de jaderoller. Na deze weldadige sessie kruip je op de bank onder die heerlijk zachte woondeken kijkend naar het vlammetje van een werkelijk prachtige kaars.

Direct bestellen? Klik op onderstaande button, scrol naar beneden en laat je gegevens achter

 

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Stralende groet Team Périne