Zaterdag 15 september organiseren wij tijdens ‘Heel Mijdrecht Handelt’ een heuse talentenjacht: wie wordt de Selfmade make-up Artist Mijdrecht 2018? Iedereen, van 14 tot 99, mag vanaf 13.00 uur een gooi naar deze eervolle vermelding komen doen. Onder begeleiding van Périne’s huis-visagiste krijgt de deelnemer 10 minuten de tijd om zijn of haar zelf meegebrachte model een duidelijke make-up metamorfose te laten ondergaan. Uiteraard mag je daarbij gebruik maken van de super professionele make-up van YOUNGBLOOD. De voor- en na foto’s worden door de jury van Instituut Périne beoordeeld en de winnaar wordt benoemd tot YOUNGBLOOD SELFMADE MAKE-UPARTIST MIJDRECHT 2018. Compleet met oorkonde en een Youngblood make-up waardebon ter waarde van maar liefst € 50,00.

Ook kunnen de deelnemers kans maken op de publieksprijs door de voor- en na foto’s op Instagram en/of facebook te posten. Degene die een week later, dus op 22 september de meeste likes heeft ontvangt de publieksprijs, t.w.; een oorkonde en een Youngblood make-up waardebon ter waarde van maar liefst € 25,00. Deelname is gratis, dus kom langs en laat zien hoe creatieve jij bent in het aanbrengen van make-up. Vooruit reserveren kan ook. Neem dan contact op met instituut Périne via mail info@perineclone.nbsals.nl

Waarom Youngblood minerale make-up?

Youngblood make-up past perfect bij de visie van Instituut Périne; altijd het beste willen voor de huid van de klant. Een mooie en goed verzorgde huid met producten die perfect biij de huidbehoeftes aansluiten. Youngblood make-up is ontwikkeld door Paulines. Paulines droom kreeg concreet vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een huidverzorgingbehandeling of plastische chirurgie. Ze wilde graag een make-up ontwikkelen die niet alleen ‘schoonheidsfoutjes’ kon verbergen, maar die ook gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct. Zij ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen, een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk geven. Als extra pluspunt bleek bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke invloeden van de zon, dat ze niet verstoppend werken en geen acne veroorzaken.

Skin Experience

Bij de stand van Instituut Périne wordt tevens een klein tipje van de sluier opgelicht rond de veranderingen die aankomend zijn bij Périne. Tijdens de 7e editie van Périne’s Skin & Lifestyle Event op 13 oktober as. worden deze pas onthuld, maar tijdens Heel Mijdrecht handelt kunt u alvast een idee krijgen van deze veranderingen. De gespecialiseerde bodyspecialist laat de bezoekers van ‘Heel Mijdrecht handelt’ kort kennis maken met de Sabaaydi massage. Deze massage kan verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie brengen. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend en is ook preventief heerlijk voor een gezond lichaam.

Daarnaast is het mogelijk om een korte huidmeting te laten doen. Hiermee kun je een kijkje nemen in de huidlagen en daardoor onderliggend pigment / zonschade, roodhuid en rimpels en lijntjes zien en is er een stapelactie bij aankoop van Youngblood make-up producten oplopend tot 40% korting. Kortom er is van alles te beleven in de kraam van instituut Périne bij “Heel Mijdrecht handelt”. De kraam is vanaf 9.00 uur te vinden op het Raadhuisplein. Nieuwsgierig? Kom vooral even kijken, en noteer ook alvast 13 oktober; Skin & Lifestyle Event in de agenda!