20 dames en heren gezocht voor de Ultimate Skin Friday op vrijdag 16 september. 40 mannen of vrouwen tussen de 30 en 60 jaar, die hun huid willen verjongen en verbeteren: heren en dames die het belangrijk vinden dat hun huid er goed uit ziet. Op zoek naar natuurlijke huidverjonging en nog niet eerder bij instituut Périne geweest? 

Voor deze heren en dames heeft Instituut Périne een speciale selectie uit haar behandelingen gemaakt zodat zij op vrijdag 16 september voor een zeer gereduceerd tarief kennis kunnen maken met huidverbetering op topniveau. Wil jij ook meer complimenten? Maak je keuze en reageer snel, want vol is vol.

KEUZE 1

– Natuurlijke facelift behandeling en Hightech huidanalyse. Met de hightech huidanalyse komen we erachter wat jouw echte huidconditie is en daarna volgt meteen de natuurlijke facelift deel-behandeling. Na één behandeling zie je al een verschil en is het begin van huidverjonging gestart.

Een natuurlijke facelift deelbehandeling en de huidscan normaal € 122,50 nu voor € 59,00

Afspraak maken

KEUZE 2:

– Gladdere, frissere huid: met een Murad peeling behandeling wordt de huid wat dunner gemaakt. Een perfecte behandeling na een zonovergoten zomervakantie waarbij de huid wat verdikt of vaal is geworden.

Intake, behandeling: reiniging, peeling , masker en afsluiting. Normaal; 57,50 nu voor € 24,50

Afspraak maken

KEUZE 3:

– Vermindering van fijne lijntjes: met de bootcamp behandeling van HydroPeptide worden de huidcellen uit hun luie stoel gehaald en aan het werk gezet. Het resultaat is een vermindering van de diepte van de lijntjes.

Intake, behandeling: reiniging, peeling , masker en afsluiting. Normaal; 57,50 nu voor € 24,50

Afspraak maken

KEUZE 4:

– De eerste huidverzorging: voor de mannen die wel willen, maar het lastig vinden om te kiezen wat het best voor hun huid is. Op basis van een computergestuurde huidanalyse wordt een korte behandeling gegeven en de juiste verzorging voor thuis samengesteld.

Computergestuurd huidanalyse, men skin care. Normaal; 57,50 nu voor € 24,50

Afspraak maken

KEUZE 5:

– Aromatherapie. Het Franse Decléor combineert een overweldigende kennis van het plantenrijk met moderne onderzoekstechnieken, en dat leidt tot een huidverzorginglijn op basis van etherische oliën. Heerlijk van geur en krachtig in uitwerking.

Behandeling: reiniging, dieptereiniging, digitopressuur massage, masker dagverzorging.  Normaal; 49,50 nu voor € 24,50

Afspraak maken

KEUZE 6:

– Strakke BBB: om weer strak in het vel zittende billen, benen en buik (en armen) te verkrijgen is een combinatie van de technieken radiofrequentie, ultrasoon, lymfedrainage, bindweefselmassage en phytodynamica bewezen effectief. Verzameld in een apparaat met de naam So-Up waarmee een behandeling op het gewenste onderdeel wordt gegeven.

Deelbehandeling lichaam; Huidverstrakking of aanpak cellulite Normaal: € 100,00 nu voor € 50,00

Afspraak maken

 

SUPER DEALS

Profiteer vandaag van de  speciale super deals voor (vervolg)behandelingen en producten.

WAT MOET JE DOEN?

Om in aanmerking te komen voor een van bovenstaande behandelingen op vrijdag 16 september moet je een mail sturen naarinfo@perineclone.nbsals.nl waarin je aangeeft welke behandeling/keuze je hebt gemaakt en waarom. Dit kan tot uiterlijk 14 september.

SKIN & LIFESTYLE: BEAUTY BOULEVARD

Op zaterdag 17 september verandert tussen 11.00 uur en 16.00 uur -in samenwerking met lokale en regionale ondernemers- de Genieweg in Mijdrecht in een ware Beauty Boulevard. Instituut Périne, toonaangevend in huidverbetering en anti-ageing, creëert dan, in samenwerking met lokale en regionale ondernemers, een wervelende dag vol beauty, fashion & food. Klik hier en lees snel verder!