Veel mensen kiezen er voor om de vakantie dit jaar niet buiten het land te vieren, maar heerlijk in ons eigen land te blijven. Klinkende namen als Tuinzania, Indoornesië, Costa Balconia verhullen de wens om op reis te gaan, en fleuren de keuze voor thuisblijven ietwat op. Zo’n vakantie in eigen land kan perfect uitgebreidt worden met een bezoek aan van mini-vakantiegevoel bij Périne.

Instituut Périne is bekend om de effectieve Skin Intensive huidbehandelingen: behandeling voor zowel lichaam als gezicht, vaak met apparatuur, die op een intensieve manier het natuurlijk herstelproces van de huid zodanig beïnvloeden dat binnen korte tijd duidelijke verbetering zichtbaar is. Maar er is meer dat instiuut Périne biedt, namelijk de Skin Experience. Zichtbare verbetering van de huid, waarbij naast huidverbetering de weldaad centraal staat. Intensieve werkzame producten die ondersteund worden door heerlijke ontspannende massages, verfijnde geuren zoals etherische oliën, verwarmde stoelen, zachte muziek naar eigen keuze en een inspirerende verwennerij. Een ware ‘ Skin Experience treat’ dus voor de skin én de mind! Zo’n behandeling is een perfecte remedie tegen ‘huidhonger’ vanwege de vele massages, iets dat helaas op dit moment heel erg speelt. Uiteraard worden bij Périne alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen passende bij de huidige RIVM en ANBOS regels.

Mini-vakantie bij Périne

Speciaal voor de vakantieperiode heeft Périne een ‘mini-vakantie’ op de kaart gezet: een heerlijke, ontspannende, huidverbeterende behandeling inclusief een travelset verzorgingsproducten voor thuis, voor maar € 97,50. Deze Meet & Treat start met een huidanalyse waarbij met de computer twee verschillende huidmetingen worden gedaan. Afhankelijk van de huid en van de wensen worden hiermee het vochtgehalte, het pigmentniveau, de elasticiteit of de talgproductie bepaald. Met deze gegevens stelt de huidspecialiste vervolgens de behandeling samen. Is er bijvoorbeeld een tekort aan vocht in de huid en is de talgproductie best actief dan wordt er gekozen om de huid na de oppervlaktereiniging een grondige dieptereiniging te geven om verstopping van de poriën te helpen voorkomen. Deze intensieve reiniging wordt voorafgegaan door een ademhalingsritueel om het lichaam te helpen ontspannen. Via de armen en de handen gaat de aandacht en het bewustzijn naar het lichaam en komt er ruimte in het hoofd. Een heerlijk ontspannen start dus! De reiniging wordt gevolgd door hydraterende werkstoffen die de huid niet alleen van vocht voorzien, maar vooral het vermogen om dat vocht langer in de huid vast te houden verbeteren. Deze werkstoffen bevinden zich veelal in hoge concentraties in het masker of serum en terwijl deze op de huid hun werk doen masseert de specialiste de spanning in jouw nek en schouders weg. In complete ontspanning ervaar je een heerlijke frisse sensatie op de huid die tot slot beschermd wordt met de bij jouw huidwensen passende verzorging. De specialiste legt je alle stappen zorgvuldig uit tijdens de hele behandeling en adviseert je in het thuisgebruik van de producten die je mee naar huis krijgt. Met deze producten heb je langer plezier van het resultaat van de behandeling en ervaar je bij elke keer dat je de producten gebruikt opnieuw dat stukje ontspanning en beleving die zo kenmerkend zijn voor Instituut Périne; een ware Skin Experience en een heerlijke mini-vakantie dus.

Wil jij ook je huid trakteren op deze mini-vakantie @Périne? Neem dan contact met ons op! Bel naar (0297)273121 of reserveer online via de button