Toen ik in 1992 mijn salon begon, was het voor mij meteen duidelijk dat ik mezelf wilde gaan specialiseren in diverse huidproblemen. Al vanaf de start volg ik dan ook de innovaties in de branche en ontwikkelingen in de maatschappij op de voet. En zo streven we dan ook binnen Instituut Périne er al meer dan 30 jaar naar om onze cliënten het beste te kunnen bieden op het gebied van huidverbetering.

Périne; Next level in Beauty

Hoe het begon
In augustus 1992 opende ik vol trots mijn bedrijf bij mijn ouders aan huis. Twee kamers had ik tot mijn beschikking, een voor pedicure en een ruimte voor gezichtsbehandelingen. Naast het geven van behandelingen, was ik inmiddels ook begonnen met de Stivas-C diploma; een vervolgopleiding om nog meer kennis, maar ook om veel meer verdieping over speciale huidproblemen te krijgen. Door dit diploma mocht ik ook diverse behandelingen voor de verzekering uit voeren en les gaan geven aan beginnende schoonheidsspecialistes.

Na een paar jaar werd het tijd voor de volgende stap. Op Hofland en nu in ons huidige pand op de Genieweg, wederom in Mijdrecht, kwamen er, doordat er meerdere salons waren, medewerkers, stagiaires en andere specialistes bij. Ontzettend leuk vond en vind ik dat nog steeds om kennis en kunde van elkaar te leren en met elkaar te delen. Door o.a. de basis en vervolgopleiding; dermatologie voor schoonheidsspecialistes konden mijn collega’s en ik ons nog verder ontwikkelen en dit is altijd zo gebleven. Vele opleidingen, cursussen, meetings, lezingen en natuurlijk coaching zorgen ervoor dat wij up to date te blijven.

Tijd voor een volgende stap
Per 1 januari gaan we de volgende stap maken. Périne Next Level in Beauty; treatment programs, training en coaching. Onze nieuwe naam vanaf januari 2024. Met o.a. een specifiek gericht klantonderzoek, dat ik in het kader van mijn opleiding Customer Experience & Journey Management heb uitgevoerd, heb ik gekeken hoe we onze inmiddels 5 opgebouwde expertisegebieden nog beter kunnen aanbieden. De afgelopen 1 ½ jaar ben ik op deze en andere manieren bezig geweest om vanuit een holistische visie steeds meer vorm te geven aan ons unieke concept. Naast het geven van trainingen en coaching aan andere beauty professionals, gaan mijn collega’s en ik ons volledig focussen op gezichtsbehandelingen voor vijf elementen van huidveroudering: Huidverslapping, pigmentatie, droge huid, ooggebied en de vale/grauwe huid. Daarnaast bieden we ruimtes voor andere professionals aan die met hun werk ook een bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheid en daardoor aan de huid.

Laat 2024 maar komen! Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk enorm uit wat Périne; next level in Beauty, allemaal gaat doen. Ik wens, natuurlijk ook namens mijn collega’s, iedereen hele fijne en mooie feestdagen en een liefdevolle en gezond 2024.