In 1992 ben ik mijn schoonheidssalon aan huis begonnen. Toen ik in 1998 de stap maakte naar een ander pand en mijn eerste medewerkster kwam werken, merkte ik meteen hoe ontzettend leuk ik het vond om kennis over het vak te delen. Met de groei van het bedrijf en de specialisaties op het gebied van Anti-ageing, maakte we in 2012 de overstap naar de huidige locatie. Een prachtig en modern pand op de Genieweg 8, eveneens in Mijdrecht Nu, 12 jaar later, is Anti-ageing veranderd in de specialisatie Healthy ageing. Ontzettend fijn om dit, samen met mijn collega’s, te kunnen doen.

32 jaar
Natuurlijk is er in 32 jaar tijd veel veranderd. Niet alleen op productontwikkeling, maar ook op het gebied van scholing en klantbehoeftes. En dat maakt mijn vak en bedrijf mede zo leuk. Innovatief ondernemen, zorgt dat je ook altijd op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf en kijkt naar de wensen van de klant. Begin dit jaar hebben we daarom weer een volgende stap gemaakt en is Instituut Périne overgegaan in drie verschillende takken. Périne; Next level in Beauty, treatment programs | training | coaching. Hier staat beauty (huid), Healthy lifestyle en ondernemerschap centraal.

Voor Treatment Programs en de trainingen hebben we onze Skin Intensive gedeelte (de ‘oude benaming’) helemaal aangepast en opnieuw gestyled aan; Next Level beleving. In een ambiance van rust en comfort, wordt de klant tijdens de Treatment Programs, volledig ontzorgd. De behandeling is All inclusief en dus van alle gemakken, beste apparatuur en hoogwaardige producten voorzien. Kortom, alles wat op dat moment het beste is voor de huid en bijdraagt aan Healthy Ageing, wordt in de 60 of 90 minuten behandeling gedaan. We krijgen er als huidspecialistes enorm veel energie van en genieten, samen met de klant, van de resultaten die deze Next level geeft.

Flexplekken
Inmiddels draait Next level in Beauty volledig. De maandag t/m woensdag staan volledig in het teken van het geven van trainingen en coaching aan andere beauty ondernemers. De donderdag t/m zaterdag is voor de Treatment Programs. Daarnaast zijn we een jaar geleden ook begonnen om nog meer verdieping te geven m.b.t. een mooie huid van binnenuit (inside beauty). Na de zomer gaan we dan ook weer verder met het geven van Healty Lifestyle Tastings met wetenschappelijk gevalideerde producten van natuurlijke oorsprong, die hieraan bijdragen.

Nu zijn we bezig om aan onze Skin Experience gedeelte (eveneens de oude benaming) een nieuwe invulling te geven. We hebben drie prachtige ruimtes, waarvan de ene perfect is voor (sport)massages, de andere voor gezichtsbehandelingen en de derde ruimte voor bijvoorbeeld orthomoleculaire arts, voedingsdeskundige ect. Ik geloof erin om elkaar te versterken en daarom hebben wij er flexplekken van gemaakt. Je kunt de ruimte dus huren voor een dagdeel en/of hele dag. De enige voorwaarde is, naast natuurlijk de passie voor jouw vak, dat jouw werk bijdraagt aan een Healthy Lifestyle en daardoor een mooiere en betere huid.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand? Neem gerust contact op, dan laat ik je de ruimtes graag zien.

Inspirerende groet
Périne