Wakker worden met een gevoel van; en nu? Een prachtig bedrijf, hele fijne klanten en een topteam, iets waar ik meer dan 30 jaar aan, voor en in heb gewerkt. Genieten, zeker! En toch, toch was er iets. Ik merkte de veranderingen. De veranderingen vanuit de maatschappij, de vraag en wensen vanuit onze klanten en de behoeftes van ons als gespecialiseerde schoonheidsspecialiste in huidverbetering.

Ik ben het gaan onderzoeken, gaan praten en luisteren naar mensen die gespecialiseerd zijn in de ontwikkelingen van de mens en maatschappij, die mij inzichten konden geven in de dingen die wij waarnamen en ervaarden, maar ook met mensen die mij inzichten konden geven in mijn eigen ontwikkeling, in het ontwikkelen van het team. We wilden ons nog meer kunnen specialiseren, zodat we nog beter op de vraag en behoeften van onze klanten konden inspelen en doen waar wij als specialist blij van worden en energie van krijgen. Trainingen, opleidingen en goede coaches maakte het beeld inzichtelijk en compleet.

Périne, Next level in Beauty
Begin dit jaar is; Périne, Next level in Beauty, een feit geworden. Treatment Programs, Training en Coaching. Het is ontzettend fijn werken en wat zijn we blij met deze stap. Eind jaren 90 heb ik de keuze gemaakt om bedrijf volledig te richten op het verbeteren van de huidcondities, waarbij dit jaar de volledige focus op Healty-Ageing is gelegd. We volgen ons hart, onze passie, luisteren naar de klant en kijken naar de veranderingen in de maatschappij.

Tijdens de Treatment Programs werken we meer dan ooit tevoren samen met onze klant. Staat de huidwens centraal en ligt het accent op de dagelijkse verzorging. Een professioneel huidadvies? Daar staan wij voor, al dan niet gecombineerd met speciaal samengestelde pakketten met aangepaste behandelingen. Allemaal denkend vanuit de hoefde van dat moment. En dat niet alleen voor de huid. Nee, ook de behoeftes in tijdinvestering en dus me-time van de klant.

Nieuwe mogelijkheid
Dit alles geeft ook nieuwe mogelijkheden in mijn bedrijf, want gelukkig zijn er wel meer disciplines die werken op Healty-ageing zoals wij dit voor de huid doen. Bijvoorbeeld een specialist in voeding, (sport)massages en Healty lifestyle, zorgen eveneens voor een mooie huid van binnenuit. Voor deze professionals hebben wij ruimtes beschikbaar om te werken op het moment dat het hun uitkomt. Dus ben jij diegene of ken je iemand, laat ze vooral contact met mij opnemen. Ik geloof namelijk in samen te werken (samenwerken), met onze klanten, maar ook met andere professionals. Om met elkaar, dode mix van kennis en kunde en passie, het mooiste en beste resultaat te kunnen halen voor onze klanten op Healty-ageing gebied.

We merken dat het werkt. Een fijne samenwerking vanuit onze expertise met als doel het verbeteren van de huid, afgestemd op tijd en behoefte vanuit onze klanten. Mijn vak is prachtig, het ondernemerschap eveneens. Ook na ruim 30 jaar geniet ik nog iedere dag van alles wat het mij brengt.

Stralende groet
Périne