Wat een goed begin van de week. Samen met een andere ondernemer uit Mijdrecht ben ik op inkoop gegaan en wat is het toch leuk om met andere ondernemers en/of vakgenoten te sparren. Door ideeën uit te wisselen kun je zoveel van elkaar leren en elkaar inspireren. Ik werk al jaren samen met andere specialistes en sinds de opening van de Skin Concept Store, ook met andere winkeliers. Niet alle artikelen passen natuurlijk bij mijn Skin Concept Store, dus is het ook niet mogelijk om met iedereen samen te werken. Gelukkig zijn er meer bedrijven die dit doen en ik denk dat dit echt een kracht van ondernemend Mijdrecht is.

Seizoen

Deze week staat mijn bedrijf in het teken van ‘overgang’. Overgang in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen de overgang qua hormonen, waar wellicht in eerste instantie aan wordt gedacht, maar ook de overgang van seizoenen. Door de wisseling van het seizoen, heeft de huid bijvoorbeeld behoefte aan een andere verzorging. Bij het koudere weer is vetregulatie en voeding van de huid extra belangrijk. Ook de kleur van de huid wordt in deze periode iets anders, waardoor de make-up moet worden aangepast. Door de wisseling van het seizoen, veranderen natuurlijk de kleuren in de natuur. Deze kleuren zijn ‘warmer’, waardoor de herfst en winterkleuren ook een ander gevoel bij mensen geven dan bijvoorbeeld de voorjaars- en zomerkleuren. Herfst en wintertinten geven, naast warmte, ook een gevoel van behagelijkheid, hetgeen weer terug te vinden is de nieuwste trends van kleding en interieur. Eigenlijk is alles met elkaar verbonden en juist daarom is samenwerken zo leuk. Make-up versterkt kleding en andersom, een fijne huiselijke sfeer en me-time zorgt voor een goed gevoel. Wij hebben voor deze week dan ook o.a. speciale boeken van de plaatselijk boekhandel staan, heerlijke chocolade en nog veel meer dingen Beauty & Lifestyle Wannahaves die bijdrage aan dit gevoel.

De nieuwste lifestyle & BeautyWannahaves

Denk aan elkaar

Naast het samenwerken, is er heel veel andere creativiteit bij ondernemers. Er worden (tijdelijke) winkels geopend, een nieuwe horeca en er is bijvoorbeeld een tweede Corona Testteam bijgekomen. Naast de bedrijven blijft ook de winkeliersvereniging zoeken naar mogelijkheden om, binnen de beperkingen, het publiek naar en in de winkels, tevreden te houden. Ik hoop dat dit door de consument wederom wordt gewaardeerd en dat de lokale bedrijven dit merken.

Zeker met de komende laatste twee maanden van het jaar voor de deur. Ik wens iedereen, ondanks alles, een warm en behaaglijk gevoel en aandacht voor elkaar.

Stralende groet Périne