Beauty Award winnaar 2013! Instituut Périne; schoonheidssalon Mijdrecht.

Met unanieme stemmen van de onafhankelijke jury tot grote winnaar gekozen van deze prestigieuze prijs.

 

Op maandagavond 4 maart jl. waren ruim 500 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de feestelijke finale van de inmiddels alweer vierde editie van de Beauty Award. Tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot werden in Studio 21 te Hilversum de Winnaars van de prestigieuze Beauty Awards 2013 bekend gemaakt!

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK. Lees meer ……

Zoals u weet waren wij één van de drie genomineerden voor de Beste Beauty Salon van Nederland 2013 in de categorie, meer dan 3 medewerkers, die op 17 december j.l bericht ontvingen. Lees meer..…Uiteraard waren we daar al erg blij mee. Het is toch fantastisch dat een vakjury zoveel vertrouwen in ons en ons bedrijf had, dat we in aanmerking kwamen voor de welbegeerde titel.

Om de uitreiking een extra feestelijk tintje te geven, werden wij (helaas was Samantha niet persoonlijk aanwezig) met een limousine naar Studio 21 in Hilversum gebracht. Daar aangekomen werden wij ontvangen door medewerkers van RTL, die onze aankomst filmde. (dit wordt zaterdag om 17.00 uur uitgezonden bij Life is Beautiful). Eigenlijk is de hele avond een mooie film geworden, het was allemaal zo feestelijk. Een wervelende show met tussendoor de uitreikingen van de Awards.
Nadat het juryrapport werd voorgelezen, werden de winnaars bekend gemaakt. Onder een daverend applaus mocht Périne met haar collega´s de catwalk op om de Award in ontvangst te nemen.

Het juryrapport luidde:

  • Weet het beste uit het team te halen.
  • Durft uit te breiden en te investeren in deze tijd.
  • Heeft een duidelijke eigen missie en visie.
  • Heeft goede filters voor het aantrekken van de gewenste klant.
  • Een Schoonheidsspecialist pur sang.

Dat wij uiteindelijk op 4 maart de Beauty Award mochten ontvangen is een droom die uitkomt. Uiteraard laten wij dit feestelijke gebeuren niet ongemerkt voorbij gaan. We houden u op de hoogte!

Wij willen u graag hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u heeft in ons als specialisten en als Instituut en voor de vele reacties die wij al hebben mogen ontvangen.
Klik hier om een deel van de reacties te lezen.