Wat is collageen? En waarom heb je dit elke dag nodig?

Collageen is het meest voorkomende eiwit van je lichaam. 30% van je lichaam bestaat hieruit. Het komt voor in het bindweefsel van je huid, cellen én in je gewrichten. Het is daarom heel belangrijk om het goed te onderhouden.

De functie van collageen zit in het krijgen van stevigheid, structuur en integriteit. Voor iedereen is het goed om méér binnen te krijgen, vooral voor sporters, ouderen, mensen die herstellen van een operatie, zwangere vrouwen of mensen met een lichamelijke intensieve baan.
Je lichaam heeft collageen nodig om je botten en gewrichten te ondersteunen. Daarnaast heeft je lichaam het ook nodig bij het stimuleren van je haar, huid en nagels. Collageen is een stof die je nodig hebt om de huidveroudering tegen te gaan en goed voor je lichaam te zorgen.
Helaas maakt het lichaam na je 25ste steeds minder collageen aan, de productie gaat steeds meer naar beneden en daarom is het goed om het aan te vullen.

Collageen van buitenaf op de huid brengen, heeft geen nut. Dit geeft altijd een tijdelijk effect, omdat collageen een te groot molecuul is om door de huid te worden opgenomen. Collageen innemen kan tot een bepaalde mate, omdat het maagzuur de werking remt en/of afbreekt. Doordat Collagen Elixir een speciale gepatenteerde nutri-technologie gebruikt, is het wel mogelijk om het collageen via de darmen zijn werking te laten doen. Hierover vertellen we later op deze pagina nog iets meer.

Voordelen van goed collageen

✅️ Het herstelt je darmwand
Een van de problemen waar veel mensen mee te maken krijgen is een lekkende darmwand. Door een beschadiging aan de darmwand is het niet meer mogelijk om bepaalde voedingsmiddelen op te nemen, hierdoor ontstaan allergieën. Als je de juiste collageen neemt zorg je ervoor dat de beschadigde darmwand zich kan verbeteren en soms zelfs kan herstellen. Ook helpt het de maagwand te herstellen zodat je minder last hebt van maagzuur of oprispingen. Maagzuurproblemen ontstaan meestal door een tekort van maagzuur, door collageen te gebruiken herstellen de slijmvliezen zich en voorkom je dit probleem.

✅️Het versterkt je gewrichten en botten
Botten, kraakbeen en gewrichten bestaan voor een groot deel uit collageen. Je botten voor ⅓ en je gewrichten bevatten zelf ⅔. . Als we ouder worden bevatten onze botten en gewrichten steeds minder collageen, hierdoor word je stijf en kun je lichamelijke klachten krijgen. Door het toe te voegen aan je dagelijkse eetpatroon kun je je dit soort problemen aanzienlijk verminderen.

✅️Vermindert rimpels, striemen én cellulite
Na je 25ste neemt de aanmaak van collageen af. Elk jaar is dit ongveer 1%. Vooral vrouwen hebben hier veel last van, maar ook bij mannen wordt de veroudering van bijvoorbeeld de huid zichtbaar door de afnamen van collageen.. Op het moment dat je vijftig bent maakt je lichaam het helemaal niet meer aan.
Resultaat; je krijgt een slappere huid en er ontstaan rimpels. Uiteraard ondersteunen de juiste skincare producten en behandelingen de aanmaak van collageen en een gezonde, stralende huid. Met de juiste voeding en extra aanvulling dmv het juiste collageen, blijft de stevigheid van bijv. huid veel beter .

✅️Goed voor je haar en nagels
Je huid en nagels bestaan voor een groot deel uit keratine. Dit is een eiwit wat zich moet binden aan een aminozuur. Collageen is rijk aan aminozuren en is daarom de ideale basis voor keratine. Op het moment dat je dagelijks collageen binnenkrijgt zie en merk je dat aan je haar, je huid en je nagels verbeteren.

✅️Hoe verminder je de aanmaak van collageen?
Er zijn een aantal dingen die de aanmaak van collageen enorm afremmen en die je beter niet kan doen. Door veel suikers en geraffineerde koolhydraten te eten neemt de aanmaak af. Doordat je veel suikers binnenkrijgt stijgt de bloedsuikerspiegel enorm! Deze suikers hechten zich vervolgens aan eiwitmoleculen in je lichaam. Dat heeft als gevolgd dat de weefsels minder soepel zijn, hierdoor rem je de elasticiteit van de huid af en krijg je rimpels! Daarnaast zijn roken en te veel UV licht schadelijk bij de collageenproductie in je lichaam!

Wat maakt Collagen Elixir zo uniek.

De Collageen in Elixir betreft een Marine peptide collageen, oftewel een viscollageen. In elk flesje van 50 ml zit 5 gram collageen type 1. Naast het collageen zelf bevat Collagen Elixir ook acerola en goijbes. Beide is een natuurlijke vitamine C bom (antioxidants, gaat veroudering tegen, maar zorgt ook voor een heerlijke smaak), kamille en aloe vera, die verzachtend werken op de huid en biotine en zink. Deze laasten geven een boost aan haar, huid en nagels, gewrichten.

Het Collagen Elixer product is het resultaat van 10 jaar lang onderzoek door meer dan 200 wetenschappers. In Collagen Elixer is een dubbele gepatenteerde nutritechnologie toegepast, dat wil zeggen dat er een soort beschermcapsule om het collageen (liposomaal) zit. Hierdoor kan het product het maagzuur overwinnen en uiteindelijk bij de dunne darm terechtkomen. Het resultaat is dat Collagen Elixir vrijwel volledig in je lichaam wordt opgenomen en dus optimaal zijn werking kan doen. Dit is volledig anders dan bij andere collageen supplementen.

Gebruik en resultaat

Na het gebruik van 30 dagen (eerste 30 dagen is het gebruik 2 maal daags, vervolgens 1 maal daags) heb je al mooie resultaten, een veel betere hydratatie, mooie glow, meer stevigheid en vermindering van rimpels. Het haar gaat meer glanzen, voelt steviger aan en wordt voller. Omdat de darmwerking veel beter wordt door o.a. Aloë Vera ga je zeer snel verbetering merken. Veel mensen met huid- haar problemen zullen hier extra veel baat bij hebben omdat dit allemaal vanuit de darmen ontstaat. Het geldt dus niet alleen maar voor mensen die verouderen en rimpels krijgen, maar ook voor het oplossen en voorkomen van vroege haaruitval en striemen, psoriasis en het herstellen van littekens.

Het resultaat kan na 1 of 2 maanden al enorm zien, maar dit is uiteraard per persoon afhankelijk. Je kunt Collagen Elixir als een kuur gebruiken, maar wij adviseren om het een langere tijd te gebruiken, zodat je alle opgenoemde problemen kunt beperken en/of voorkomen en het verjongingsproces voortdurend in gang te blijft houden.

Extra achterinformatie:

Aan Collagen Elixir zit tien jaar wetenschappelijke onderzoeken en is, naast de andere producten van Isagenix, volledig goedgekeurd volgens de wetgeving. Daarnaast werkt Isagenix samen met artsen, apothekers en dietisten waarvan hun patienten eveneens de producten gebruiken. De producten mogen daarom ook door professionele zelfstandigen en uit de medische sector verkocht worden en is toegekend door de Deense overheid. De verpakking van Collageen Elixir is donker glas en voor 100% recyclebaar. Het product wordt binnen 0.15 seconden in deze glazen flesjes gegoten en komt daardoor vrijwel niet in aanmerking met zuurstof waardoor het collageen zo optimaal als mogelijk bewaard wordt.

Goed om te weten
✅️ Alle producten van Isagenix hebben nut nummers en zijn terug te vinden in de databanken. Ook is de Collagen Elixer al meerdere keren uitgeroepen tot beste beauty product o.a in de Marie- Claire.

✅️Collagen Elxir is de beste manier om jong te blijven
Voor vrouwen en natuurlijk óók mannen is het belangrijk om er zo lang mogelijk gezond te blijven en jezelf goed te voelen in je eigen lichaam. .Onze Collagen Elixir is hier een uitstekende oplossing voor…

✅️ Collagen Elxir een uniek en gepatenteerd product
Wat Isagenix uniek maakt is de samenstelling van de producten. Het gepatenteerde product Collageen Elixir bevat bijvoorbeeld een speciale double nurti-technologie. Door de liposomale werking met deze technologie, wordt het collageen type 1 pas in de darmen door het lichaam opgenomen en vrijwel niet in de maag afgebroken (zoals bij de meeste supplementen en/of drankjes). Dit zorgt ervoor dat het collageen dus optimaal zijn werk kan doen. Daarnaast bevat het maar liefst 5 gram marine collageenpeptide en verder o.a. vitamine C, aloë Vera, zink, biotine en is het rijk aan aminozuren. Collageen Elixir is soja en glutenvrij en bevat geen toegevoegde suikers.

Bestellen

Ben je ook enthousiast en wil je meteen beginnen? Klik dan op onderstaande link. Je komt dan automatisch in ons online systeem en zo kun je makkelijk en snel zelf je account aanmaken. Binnen 4-6 dagen ontvang je de collageen Elixir thuis*.
* Bij de eerste levering ontvang je 60 flesjes voor 2 maal daags gebruik (na het opstaan en voor het slapengaan drinken). Na iedere 30 dagen ontvang je wederom 60 flesjes. Je kunt 24/7 in je account om je levering aan te passen.

Eerst nog extra info voordat je wilt bestellen?

Natuurlijk snappen we dat je ook nog vragen kunt hebben en dat je eerst persoonlijk wilt overleggen? Scrol dan verder naar beneden en vul het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naar webshop

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.