Nu extra veel mensen, door de huidige omstandigheden, in Nederland hun vrije dagen doorbrengen, wordt Nederland extra gewaardeerd. Nederland is een prachtig land en door de vele info in de kranten, bladen en tv programma merk je hoe afwissend het land is. Grote steden, kleine dorpjes, bossen, heide, polderlandschap en zee, we hebben het allemaal. Allemaal plekken, waar je heerlijk kunt vertoeven.

In een tijdschrift zag ik recent een prachtig artikel over Vinkeveen. Ook al woon ik vanaf mijn 7de al in deze omgeving, ik las dingen die ik niet wist. Zoveel moois, zo dicht bij huis. Wat ook voor veel mensen niet bekend is, is dat Mijdrecht een van de meeste winkelbezetting (van dorpen) in Nederland heeft. Abcoude staat bekend om het fort en niet te vergeten de oude pandjes en in de centrums van de dorpen zijn, naast enkele bekende winkelketens, hele gezellige particuliere winkels en horeca. In al die bedrijven staan ondernemers met hart voor het dorp, de gemeente en natuurlijk de bewoners. Vele van hen hebben activiteiten of producten die ze speciaal in deze periode aanbieden, omdat ze iedereen een fijn zomer(vakantie)gevoel willen geven.

Costa Périne
Ook binnen mijn bedrijf zijn we in zomerse sferen. Wij vinden het, zeker dit jaar, fijn om iedereen een warm zomers gevoel te geven. Zo is ‘Holiday aan de Costa Périne’ ontstaan. Want wat is er fijner dan om op je vrije dagen te genieten van verwenmomentjes. Hét uitgelezen moment om tijd vrij te maken en even lekker tot rust te komen om daarna weer vitaler de rest van het jaar tegemoet te gaan. We hebben drie verschillende behandelingen voor gezicht en lichaam gedacht, die deze zomersemaanden voor een Holiday gevoel zorgen. Ik krijg altijd extra energie van de enthousiaste reacties die we krijgen en resultaten die wij zien.

Zoals ieder jaar gaan we in deze periode een week dicht, zo ook dit jaar. Ook ik blijf in Nederland en ga daagjes ontdekken hoe gezellig en mooi de Ronde Venen en Nederland is. Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe. Natuurlijk wil ik, wellicht overbodig, nog even attenderen op het belang om de huid goed te beschermen en lekker te genieten van de relax en me-time momenten. Bezoek bijvoorbeeld een erkende (ANBOS) Schoonheidsspecialiste, die werkt volgens de RIVM richtlijnen, maar ook volgens het ANBOS hygiëneprotocol. Zo is niet alleen de huid, maar ook de gezondheid in goede handen en ervaar je echt een (Holiday) gevoel.

Stralende groet
Périne