De schoonheid van een gezonde huid

Er is een onderscheid te maken tussen verschillende oorzaken van huidveroudering: hormonaal, genetisch en huidveroudering veroorzaakt door omgevingsfactoren.

Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft een wereldberoemde dermatoloog en apotheker; Dr. Murad, onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten om huidveroudering tegen te gaan worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl.

Inclusive Health stelt u in staat om uw jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Door u te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat u er beter uitziet, beter leeft en zich beter voelt, beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau.

  1. LOOK BETTER door doelgerichte uitwendige huidverbetering
  2. LIVE BETTER door interne verzorging, zoals voedingssupplementen
  3. FEEL BETTER door strategieën om stress te verminderen, door uw passie te vinden en door contact met andere mensen

Murad Skincare, gebaseerd op Inclusive Health, biedt verschillende lijnen van antiacne voor volwassenen tot aan het behandelen en verminderen van roodheid, bij rosacea en couperose.

De Murad behandelingen zijn er vanaf € 77,50.
Wilt u meer informatie over de Murad behandelingen of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat u terugbellen middels het contactformulier.

Bestel de producten van Murad online

Wilt u de mooie huidverzorgingsproducten en etherische olien van Decléor bestellen?

Bestel nu