30 jaar Périne, dit willen mijn collaga’s en ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We zijn dan ook al vanaf het voorjaar bezig om drie feestelijk weken in september te organiseren.

Recent vroeg iemand ‘waarom heb je dit beroep gekozen?’ Sinds mijn pubertijd ging ik met mijn moeder mee naar haar schoonheidsspecialiste. Ik vond het zo fijn om te merken wat verzorging van de huid voor iemand kan betekenen. Na mijn middelbare school ben ik dan ook de drie jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en middenstand gaan volgen. Aansluitend ben ik de VO opleiding gaan volgen, zodat ik, naast het geven van les, diverse behandelingen voor de zorgverzekering mocht gaan doen. Tot op de dag van vandaag volg ik nog steeds vele uiteenlopende (vakinhoudelijke) cursussen. Heerlijk vind ik het om verdieping te krijgen, zodat ik kan werken aan het beste voor de huid en mijn bedrijf.

In 1992 ben ik mijn praktijk in Mijdrecht gestart. Eerst in twee kamers aan huis bij mijn ouders, daarna in een ruimer pand op Hofland en sinds 2012 in dit prachtige pand aan de Genieweg. Eigen concepten heb ik ontwikkeld en de huid verbeteren m.b.v. het herstelvermogen van de huid, holistisch, duurzaam, innovatief en toekomstgericht, is wat nog steeds mijn missie is. Extra trots ben ik op de Runner-up prijs voor beste leerbedrijf en het winnen van de Beauty-Award.

Natuurlijk draag ik ‘Périne’ niet alleen uit. Sinds 1998 is team ‘Périne’ gegroeid. Een bedrijf neerzetten en laten functioneren, kan alleen maar met de juiste mensen om je heen. Ik houd van coachend leidinggeven en samenwerken om elkaar te versterken. Trots ben ik dan ook op de samenwerking met mijn medewerkers, andere ondernemers, leveranciers en het feit dat de klanten hun huid aan ons toevertrouwen. Hoe fijn is het dat er nog steeds klanten komen die vanaf het begin mijn bedrijf bezoeken!

In 30 jaar hebben we veel huiden mogen behandelen, blije gezichten gezien, hilarische en ontroerende momenten beleefd en allerlei activiteiten georganiseerd. Thema-avonden, (online) Beauty Shows, Beauty Boulevard, Feestmiddagen, Informatie- en Open Dagen met gastsprekers en andere ondernemers, noem maar op.

30 jaar ‘Périne’, het klinkt veel langer dan dat het voelt. Dat komt omdat ik met mijn team nog iedere dag geniet van wat het mooie vak ons brengt. We volgen de trends en innovaties en putten daarnaast onze kennis en kunde uit 30 jaar ervaring. We blijven bruisend en vol energie. Ik vind het heerlijk om klanten te verrassen. Dat zie je ook nu weer terug in onze drie HAPPY 30 weken.

Wees Welkom! Op onze Website staat alle info.

Stralende groet,
Périne