De een vind ze storend, de ander niet. Het feit is wel dat er veel over wordt gesproken. Maar is er ook iets aan te doen?  Voorafgaande is goed om te weten dat onze genen, invloeden van buitenaf (bijv,. stress)  en van binnenuit (bijv. voeding), absoluut impact hebben op de algehele conditie van onze huid. Er zijn verschillende manieren om rimpels te behandelen c.q. op te vullen. Soms kan een gespecialiseerde huid-/schoonheidsspecialiste iemand helpen, maar een cosmetisch arts kan ook voor de oplossing zorgen.

Er zijn diverse soorten Fillers op de “markt”. In Nederland mag alleen gewerkt worden met een tijdelijke Filler. Deze Filler blijft +/- een half jaar zitten, maar de ervaring leert dat bij herhaling de tijdsduur kan oplopen tot 15 maanden. De meest gebruikte Filler is op basis van Hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid af, waardoor de huid aan volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door het aanvullen van het hyaluronzuur krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels. Daarnaast zit er in de filler vaak een stof, bijvoorbeeld Mannitol. Mannitol richt zich op hydroxylradicalen die vrijkomen tijdens de behandeling en roodheid en zwelling als reactie geven. Gebieden die geschikt zijn voor een behandeling met een Filler zijn: diepe frons, wangen, jukbenen, neuslippenplooi, mondhoekplooi, kin, kaaklijn en rimpels rondom mond.

Vaak denken mensen dat Botox ook een Filler is. Dit is absoluut niet zo. Botox (Botuline-toxine)  is een eiwit dat wordt aangemaakt door een bacterie genaamd:  Clostridium botulinum. Botox wordt als geneesmiddel ingezet, maar zoals gezegd ook bij rimpels. Één van de werkingen van Botox is dat de prikkeloverdracht blokkeert van zenuwen naar spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Een strakke huid is het resultaat. Zowel bij een Filler en zeker bij Botox, wordt er niets aan de conditie van de huid gedaan. Ik raad u aan om dit in uw overweging mee te nemen.

BIOSKINJETTING

Een natuurlijke manier om rimpels te verminderen c.q. te verbeteren is er ook. Door het gebruik van de juiste hoogwaardige werkstoffen in producten en behandelingen, is bewezen dat er een gunstig effect komt op de algehele huidconditie. Lijntjes worden daardoor minder snel zichtbaar en als storend ervaren. Bij een enkele rimpels of enkele fijne lijntjes is BioSkinJetting ook een optie. BioSkinJetting is een natuurlijke en biologische behandelmethode om rimpels tegen te gaan: er komt geen chirurgische ingreep aan te pas. Het gebied rond de rimpel wordt glad gestreken met d.m.v. hoge frequentie signalen. Vervolgens wordt de rimpel met een fijn naaldje losgemaakt van de onderste huidlaag. Door de behandeling maakt de huid zelf nieuw collageen aan. Zo ontstaat ervan binnenuit een nieuwe, natuurlijke opvulling. Het is een veilige en effectieve manier om rimpels tegen te verbeteren.
Wilt u meer weten over deze natuurlijke manier van rimpelcorrectie? Ga dan via deze link naar de speciale pagina of neem contact met ons op via info@perineclone.nbsals.nl of bel naar (0297)273121