Bijna eind september, dat betekent voor ons de afsluiting van een feestelijke maand. In deze laatste week hebben we nog 3 leuke activiteiten te gaan, met voor mij als hoogtepunt zaterdag 24 september.

Afgelopen drie weken stonden helemaal in het teken van dertig jaar Périne. Alle activiteiten hadden iets met 30 te maken, net zoals het 30ste levensjaar; bruisend en vol energie. Een tijd waarin me-time en het sociale leven moeiteloos combineert wordt met een ambitieuze baan en zelfontplooiing. Trends en innovaties worden op de voet gevolgd en wat passend is wordt eigen gemaakt. En dit is precies zoals wij ons ook voelen. We blijven innoveren, ondernemen en zijn altijd op zoek naar het beste voor de huid van onze klanten. Vaak werken we ook samen met andere specialistes, want een mooie huid krijg je niet alleen uit een potje. Daar komt veel meer bij kijken.

Rosacea

Ruim een maand geleden kwam een 24 jarige jonge dame voor een huidadvies. Bij binnenkomst viel mij meteen op dat haar huid niet in balans was. De rode vlekken en enkele ontstekingen waren dan ook de reden waarvoor ze kwam. Tijdens het gesprek kwam al snel naar voren dat de huid niet het enige probleem was. Ze liep al een paar jaar met lichamelijke klachten, waaronder die met haar darmen. Ik maak een huidfoto en deed metingen, die mij vervolgens bevestigde wat ik vermoede, Dit huidbeeld hoort bij rosacea (in de volksmond vaak couperose genoemd) en verdient een zachte verzorging. Geen behandelingen, maar eerst alleen de juiste verzorging. Met een zeer milde cleanser en een crème die er beide voor zorgen dat het de symptomen van een gestreste huid worden verlicht, snel comfort geeft en de huidbarrière versterkt. Daarnaast heb ik haar geadviseerd om met haar darmen ‘aan de slag te gaan’. Ze heeft gekozen om naar een praktijk voor natuurkunde te gaan en die combinatie was precies wat ze nodig had. Afgelopen week hebben we opnieuw haar huid gemeten en bekeken en wat is het toch fijn om te zien dat een huidprobleem in een relatief korte tijd zo kan verbeteren (en haar darmen ook).

30 jaar vol passie

Ook na 30 jaar kan ik nog genieten van het feit dat mensen hun huid aan ons toevertrouwen. Afgelopen week ben ik persoonlijk met een bos bloemen en een doosje heerlijke chocolade naar mijn klanten gegaan die al vanaf het begin bij mij komen. Ik wilde ze bedanken voor hun vertrouwen. Net zoals we ook gaan doen op 24 september voor alle klanten die de salon bezoeken.

Tijdens onze Happy Birthday Party bij restaurant Meesters, worden de klanten verrast, verwend en geëntertaind. We verheugen ons erop, maar eerst nog twee andere leuke activiteiten, namelijk de online beautyveiling en een open ochtend voor iedereen die kennis wil maken met mijn bedrijf Périne. Op de Website staat meer info. Je bent van harte welkom.

Stralende groet

Périne