Enthousiast en met een mooi teint op de huid, komen de meeste cliënten weer bij ons binnen. Ook zo genoten Périne? Nadat ik instemmend knik, komen al snel de gezellige verhalen. Ik heb goed gesmeerd, iedere dag mijn huid schoongemaakt en extra tijd genomen voor het masker. Ik merkte echt dat mijn huid dit nodig had.

De zomer is voor veel mensen het moment om erop uit te gaan. Lekker op het water, naar het strand, fietsen of gewoon heerlijk genieten van het zomerse weer. De huid heeft in zo’n situatie altijd meer te lijden. Helemaal als de huid ‘onverwachts’ aan ander weer wordt blootgesteld, zoals in het buitenland. Normaliter past de huid zich aan, aan de seizoenen van het jaar en gaat dit geleidelijk aan. Nu hebben we het vliegtuig, wat inhoudt dat de huid in bijvoorbeeld 3 uur tijd al in een totaal ander klimaat kan belanden. Van voorbereiden is dan ook geen sprake. Uiteraard is het omgekeerd net zo. Je bent in een warm (vakantie)land geweest en komt weer in het vochtige en wisselende Nederlandse klimaat terecht. Het is dan ook goed voor de huid om deze extra te verzorgen. Vocht cq hydratatie is daarbij belangrijk.

Je kunt hiervoor denken aan een dagelijks vochtregulerend serum of masker. En vergeet de dode huidcellen niet. Doordat de huid door de zon iets meer verdikt (natuurlijke bescherming) neemt deze minder werkzame stoffen op en wordt de kleur grauwer. Een milde peeling is dan perfect om te gebruiken. Het frist de huid direct op en zorgt ervoor dat het serum, masker ect. optimaler kunnen werken. Bovengenoemde passen wij ook toe tijdens onze speciale zomer quick behandeling. Een behandeling waarin je jouw huid in slechts 45 minuten laat verwennen. Met als afsluiting een heerlijk zelfgemaakt ijsje en een zomerse make-up touch-up.

Persoonlijk geniet ik ervan om even de tijd voor mezelf te nemen. Me-time, een vast moment in de week waarop ik mijn extra verzorgingsritueel doe. Tijdens het inwerken van de peeling en het masker, pak ik vaak een boek. Meestal vakliteratuur of boeken over persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Heerlijk vind ik de inspirerende verhalen en het op doen van kennis over verschillende onderwerpen. Pen en papier heb ik dan ook altijd bij de hand om aantekeningen te maken en mijn ideeën op te schrijven.

Op deze manier is ook het skin & lifestyle event ontstaan. Dit organiseer ik alweer voor het 5e jaar. Ieder jaar met een ander thema. Dit jaar duurt het Skin & Lifestyle event zelfs twee dagen.Vrijdag 16; Ultimate Skin Friday, die in het teken staat van anti-ageing en huidverbetering.

Op zaterdag 17 september organiseren we, in samenwerking met lokale en regionale ondernemers, een ware Beauty Boulevard. Kortom; twee dagen die weer volledig in het teken staan van beauty in de breedste zin van het woord. Meer informatie is te vinden op onze website.

Geniet nog van de zomerse dagen en vergeet niet, ook als de huid al (goed) gebruind is, om de huid in te smeren met zonbescherming en natuurlijk de juiste na-verzorging.