Instituut Périne pakt groots uit! Dit jaar duurt het Skin & Lifestyle event twee dagen, tw. vrijdag 16; Ultimate Skin Friday en zaterdag 17 september; Beauty Boulevard. Twee dagen die weer volledig in het teken staan van beauty in de breedste zin van het woord. Beauty Boulevard
Op zaterdag 17 september verandert tussen 11.00 uur en 16.00 uur de Genieweg in Mijdrecht in een ware Beauty Boulevard. Wij creëren dan, in samenwerking met lokale en regionale ondernemers, een wervelende dag vol beauty.

Een knusse boulevard, waar van alles te beleven en te ervaren is. Begin bijvoorbeeld in een van de royale behandelruimtes van het instituut en onderga een peeling waar je huid lekker glad en zacht van wordt. Daarna zou je door kunnen gaan voor de ooglift behandeling: een pijnloze niet-chirurgische behandeling met de softlaser waar je direct een opener blik van krijgt. Vond je deze behandelingen toch wat spannend laat je dan weer lekker ontspannen door de ervaren handen van de bodyspecialist. Zij zorgt dat je door een massage met kruidenstempels weer helemaal relaxed je programma kunt vervolgen. Waarna, om maar iets te noemen, je met je vriendinnen aan een mini-workshop kunt deelnemen over de tips & tricks van het aanbrengen van een natural make-up.

Al die behandelingen van het gezicht brengen je als vanzelf bij Jack’s Sisters die een mini-workshop verzorgen waarin je leert hoe je zelf je haar kunt stijlen of krullen met de krultang. Zo komt die lang geleden aangeschafte en nog ongebruikte krultang ook weer eens uit de kast. En geen nood als je er zelf geen hebt, de dames van Jack’s Sisters zorgen dat ze er voldoende bij zich hebben. Ook als je toe bent aan een nieuw kleurtje voor het najaar kun je bij hen terecht voor een vakkundig advies.

Ondertussen heb je al met een verlangende blik gekeken naar de ervaren handen van Elisa Wilms van Elinails. Zij tovert ook jouw handen in mum van tijd om in juweeltjes met een manicurebehandeling. Of misschien ga je liever voor de duurzame gellak en kies je uit een van de elegante en vrolijke kleurtjes.

Met die prachtige, verzorgde handen is het een feestje om de sieraden van Swaab te bewonderen en te ervaren wat die met jouw look doen.

Dromerig kom je aan bij OptiSport. Tijd voor weer een beetje realiteit: even wegen en meten. Zit jij lekker in je vel? Of kun je wel wat tips gebruiken op welke manier je makkelijker meer zou kunnen bewegen? OptiSport weet daar alles van en adviseert je graag.

Gewichtsconsulente Petra Vink laat je vervolgens zien hoe je op een heel eenvoudige manier gerechten maakt die goed zijn voor je fitte even(ge)wicht én je huid. De receptjes neem je mee dus thuis kun je direct aan de slag.

En dan ben je nóg niet klaar: je schuift natuurlijk nog even aan voor een echte glamour make-up bij de make-up artist van Youngblood. Met ervaren handen verandert zij je een echt model. En dat komt goed uit. Want inmiddels straal je wel van top tot teen. En dat wil je natuurlijk vastleggen en bewaren! Fotograaf van de sterren Rob van de Vlierd maakt een fotoshoot van je, waarvan je het resultaat direct mee naar huis kunt nemen om te showen.

Om deze achtbaan van beauty-ervaringen te overleven staat Mart Gilles van License to Live voor je klaar met culinaire hoogstandjes en een verrassende koffiebeleving, zodat werkelijk álle zintuigen aan bod komen.

Een uniek evenement dus waar je geen moment van wilt missen. De toegang is GRATIS en de behandelingen en belevenissen kunnen worden betaald met strippen van de speciale Beauty Boulevard strippenkaart. Deze is te koop op de dag zelf of van te voren bij Instituut Périne. Wanneer je zeker wilt zijn van een plekje voor jou bij een bepaalde beleving kun je met een van te voren gekochte strippenkaart een plekje reserveren. Daarnaast zijn er diverse acties en kun je kans maken op Beautiful prijzen, zoals een raad & win en het Raad van Fortuin; maak kans op diverse (sportieve) prijzen. Kortom, een dag die je niet mag missen!

OVERZICHT VAN DE STRIPPEN

Hieronder het overzicht van de “belevenissen” die u naast de gratis activiteiten kunt beleven met behulp van de speciale Beauty Boulevard strippenkaart. Te koop voor € 10,00 en € 25,00. (Een strip is € 2,50).
De “belevenissen” zijn de hele dag te ervaren en op verschillende tijden te starten. De behandelingen / workshop duren maximaal 30 minuten.

Instituut Périne behandelingen Natuurlijke ooglifting (apparatuur) 8 strippen p.b.
Natuurlijke verstrakking van de kaaklijn
(apparatuur)
8 strippen p.b.
Gladde en zachte huid behandeling
(product behandeling)
6 strippen p.b.
Even ontspannen:
korte sabaaydi massage
2 strippen p.b.
Bodypeeling met crème 2 strippen p.b
Instituut Périne workshop Natural make-up workshop; min. 2 personen,
max. 4 personen
2 strippen p.p.
Instituut Périne Make-up artist Youngblood Professionele make-up door top visagist van Youngblood: Aizia 3 strippen p.p.
Eli nails Manicure behandeling inclusief lakken 8 strippen p.b.
Gellak aanbrengen 8 strippen p.b.
Swaab juwelier Laat u verrassen en win 1 strip
Jack sisters Kleuradvies 1 strip
Pink Pewter haarband; verkoop inclusief
workshop hoe te gebruiken
7 strippen (vanaf)
Jack sisters workshop Hot-tool 1 strip
License to live Koffie beleving 1 strip
Prosecco 1 strip
Prosecco beleving 2 strippen
Rob van de Vlierd fotograaf Professionele foto (direct klaar en digitaal nagestuurd) 2 strippen
Optisport health club Wegen & meten 1 strip

 

ADRES: GENIEWEG 8 MIJDRECHT

20 DAMES EN 20 HEREN GEZOCHT

Voor de Ultimate Skin Friday op vrijdag 16 september zijn wij op zoek naar 40 mannen of vrouwen tussen de 30 en 60 jaar, die hun huid willen verjongen en verbeteren: heren en dames die het belangrijk vinden dat hun huid er goed uit ziet.Voor deze heren en dames heeft Instituut Périne een speciale selectie uit haar behandelingen gemaakt zodat zij op vrijdag 16 september voor een zeer gereduceerd tarief kennis kunnen maken met huidverbetering op topniveau.

Klik hier en lees alles over onze speciale Ultimate Skincare Friday, op 16 september!