Instituut Périne Heerooms wint de eerste prijs als Dermatude Meta Therapy Specialist van het Jaar. Met deze eervolle award wordt haar vakmanschap onderstreept. Opmerkelijk is het zeker; de schoonheidsspecialiste startte in het voorjaar van 2017 met de anti-ageing behandelingen van Dermatude in haar salon. Dankzij haar kundige aanpak wist Périne in slechts 8 maanden tijd grote successen te behalen met Meta Therapy behandelingen. Tijdens de jaarlijkse Dermatude Klantendag werd dit succes beloond met de eerste prijs!

WAT IS DERMATUDE META THERAPY?

“100% natuurlijke anti-ageing behandelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties. The facelift alternative!”
Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijk anti-ageing concept voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. Het concept is opgebouwd rondom een zeer doeltreffende behandeltechniek: Meta Therapy. Meta Therapy behandelingen stimuleren de collageen en elastine productie in de huid, waardoor huidverjonging van binnenuit wordt gerealiseerd. Dit is een 100% natuurlijk proces. De inzet van fillers, injectables of botox wordt dankzij Dermatude Meta Therapy overbodig. Het concept geeft invulling aan de ruimte tussen beauty behandeling en cosmetische chirurgie. Na 1 behandeling merk je al resultaat en in kuurverband zijn de resultaten ongekend.

Toonaangevende instituten en dermatologen uit de gehele wereld beschouwen Meta Therapy als effectief en veilig. Door de gepatenteerde behandelmodule is het een veilige behandeling en blijft de opperhuid in tact, wat bij veel huidverjongingstechnieken niet het geval is (o.a. microdermabrasie, chemische peeling, microneedling). De hersteltijd na Dermatude Meta Therapy is nihil wat uiteraard een groot voordeel is voor de klant.

NR1 IN ANTI-AGEING IN 37 LANDEN WERELDWIJD

Sinds de lancering van Dermatude Meta Therapy in 2011 is het merk internationaal succesvol. Van Europa tot het Midden-Oosten, van USA tot China: Dermatude is verkrijgbaar in 37 landen wereldwijd en dit aantal blijft gestaag stijgen. Innovatieve beauty salons, medispa’s, klinieken bieden Meta Therapy behandelingen aan voor huidverjonging en huidverbetering. Zo is Dermatude onder andere verkrijgbaar bij klinieken op het prestigieuze Harley Street in London en op Rodeo Drive in Hollywood.

MEER INFO OF METEEN EEN AFSPRAAK MAKEN?

Klik hier en lees verder en kijk meteen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Meteen een afspraak? Dat kan natuurlijk ook, dan hoort u meteen de mogelijkheden voor uw huid.

Afspraak maken