De beautybranche is een branche die altijd in beweging en/of ontwikkeling is. Een dynamische ontwikkeling die op de voet gevolgd wordt door de specialistes van Instituut Périne.

Vele congressen, beurzen en trainingen worden gevolgd om bij te blijven en in te kunnen spelen op de behoefte van uw huid. ‘Uw huid, is onze passie’ is de slogan van onze all-round schoonheidsspecialistes, uw beautycoaches.

THE FACELIFT ALTERNATIVE

Bij onze laatste bezoek aan de vakbeurs kwamen wij een bijzondere geavanceerde techniek tegen t.w. Meta Therapy. Een techniek die perfect aansluit bij de andere natuurlijke anti-ageing behandelingen die “Périne” biedt. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Het verbetert de algehele conditie van de huid en wordt succesvol ingezet bij de behandeling van fijne lijntjes, diepe (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën, gedehydrateerde huid, verslapte kaaklijn, (acne) littekens, hyperpigmentatie en algehele huidverslapping. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

Meer informatie